VIVACOM вече предлага само неограничени планове
Re: VIVACOM вече предлага само неограничени планове
В yettel предпописах едната бизнес карта за 21 лв. неограничен интернет на 50mb и минути. Забавното беше, че докато го предпосвах дойде една жена на която и предлагаха същият план, като ограничена промоция за клиенти за 31 лв., която се очаквала да свърши всеки момент
Имаме ли абонати на новите планове вече ?
Ами то няма и много избор. Или някакви мижави 2 или 10 мегабита скорости за 22 или 30 лв или 38 лв за 100 мегабита. А като се има предвид, че средния приход от абонат е около 20 лв, не знам колко “фенове” ще има този план.
-
- Регистриран: 11 авг 2021, 02:40
Този план 2Mbps и следващия от 10Mbps ще ги пускат масово единия за 12-15лв и 18-20лв за другия при подновяване на договор!
А при 2Mbs спокойно могат да се гледат клипове и телевизия и то не с ниско,а дори със средно качество!
А при 2Mbs спокойно могат да се гледат клипове и телевизия и то не с ниско,а дори със средно качество!
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
Аз подписах днес от Unlimited 50 на Unlimited 100.Има дневно ограничение от 10 гб, което може да се ресетва със смс.
Мен това не ме бърка, имам по-бърза скорост и 1000 мб роуминг в Турция, Све.Македония и Сърбия.
Мен това не ме бърка, имам по-бърза скорост и 1000 мб роуминг в Турция, Све.Македония и Сърбия.
Пробвай с ограничение от 2Mbps(250KB/s) да браузваш. Ще чакаш да се зареди една страница 10сек. поне и то ако няма много картинки.ligaeuropa написа: ↑17 сеп 2022, 19:27Този план 2Mbps и следващия от 10Mbps ще ги пускат масово единия за 12-15лв и 18-20лв за другия при подновяване на договор!
Твърде голям компромис е този план и то на тази цена.
-
- Регистриран: 02 юни 2016, 03:33
Може ли да кажете как мога да направя така, че да сложа такова ограничение за да пробвам тази скорост?
-
- Регистриран: 11 юли 2019, 07:00
Най-лесен вариант е от настройките на домашния рутер.Stefan Peykov написа: ↑18 сеп 2022, 09:15Може ли да кажете как мога да направя така, че да сложа такова ограничение за да пробвам тази скорост?
Здравейте ,тези 2 mbps стигат ли за tiktok,youtube,facebook,instagram??