Намерих един сайт , където има интернет карта с неограничен интернет на 4G в 45 държави в Европа за 34$ или 65лв на месец
https://wrapteldatasim.com/Europe-Unlim ... a-Packages
3 съвета за ползване на роуминг в Гърция
-
- Регистриран: 11 авг 2021, 02:40
3 съвета за ползване на роуминг в Гърция
Мога да потвърдя, че клиентите на А1 ползват 5G и в мрежата на Vodafone.
Лошото е че скоростта е като 3G ;(
Wi-fi също е под всякаква критика на повечето места, но ние сме свикнали на прекалено високи скорости и винаги ни се струва, че интернета е зле, когато пътуваме в чужбина :)
Лошото е че скоростта е като 3G ;(
Wi-fi също е под всякаква критика на повечето места, но ние сме свикнали на прекалено високи скорости и винаги ни се струва, че интернета е зле, когато пътуваме в чужбина :)
Re: 3 съвета за ползване на роуминг в Гърция
Миналата седмица пътувах за Гърция и зададох автоматично да ми избере оператор. Изобщо не стана. След това избрах уж препоръчаната мрежа от А1, а именно Водафон-няма сигнал, няма интернет, избрах мрежата на Космоте и закова веднага на 5Г. Та А1 преглежда ли роуминг партньорите, с които работи? Явно в Гърция наистина Космоте за най-добри, както е написал и авторът на темата.
Какво значи "преглежда ли"?
https://www.opensignal.com/reports/2023 ... experience
Според OpenSignal vf и Nova имат най-добро availability, но и аз съм чувал от хора, че Cosmote са най-добре. Имаш достъп до vf GR и Cosmote с 5G и VoLTE roaming, какъв е проблемът? Винаги vf ще им е изборът по подразбиране, защото са им най-евтини. И vf не са зле навсякъде както в твоя случай.
А може и да има временен проблем между A1 BG и vf GR, случвало ми се е с други чуждестранни оператори.
-
- Регистриран: 02 юни 2006, 14:31
Пролетта ходих до Атина. Купих си предплатена на Yettel. От границата по магистралата, там за шест дена и никъкъв проблем в мрежата на Космоте. Нищо общо с нашите изчезващи оператори по главните пътища на България. 10лв 500мин. и 5500МБ беше картата в роуминг.