YouTube ще направи прескачането на реклами още по-трудно
Re: YouTube ще направи прескачането на реклами още по-трудно
Скъпичко е малко 11 лв за Премиум. За да имат повече абонати в БГ цената трябва да е нещо от сорта на 7-8 лв макс за индивидуален абонамент.
Защо си мисля че , така ще намалее ползването от много потребители....
И защо си мислиш, че youtube би ги било грижа, че ще намалее ползването ако тези потребители досега така или иначе нито са гледали реклами, нито са плащали за премиум?
Отчита се броят на посещенията в тубата, което е критерий и за рекламодателите. В един момент аз и такива като мен ще предпочетем или да си плащаме нормална цена (но както излиза в България ни цакат с цената) или ще спрем да посещаваме продънената им туба.
-
- Регистриран: 04 авг 2006, 22:05
Днес минах през турски впн и действително ми даде оферта 20 лв. на година за премиум, но с българска банкова карта не може да се плати.. пробвах през Curve пак не става ..
Сиромах човек .. жив дявол Ще търсим някоe турче да помага ))
Сиромах човек .. жив дявол Ще търсим някоe турче да помага ))
С revolut става. Плащам семейния premium, излиза към 5 лева на месец.
Бихте ли разяснили по-подробно как стават нещата?
Трябва ли да се сменя локацията на акаунта или само впн е достатъчен?
Трябва ли да се сменя локацията на акаунта или само впн е достатъчен?
Трябва. Както и всички акаунти ,които се добавят в групата. Изнервящо е ,но като се направят нещата един път,всичко работи само. Лично аз си направих през впн акаунт в Гугъл с локация Турция ( и като начин на плащане ,адрес измислен ,тел. номер и т.н) . Същото и за тези ,които се добавят в групата. В устройствата се добавят тези акаунти и се ползват само за YouTube. Само с revolut успях да платя. Вече за ползване на youtube premium не е нужен vpn. Всичко се ползва по стандартния начин. Автоматично става плащането на абонамента . Пробвах да плащам с google play gift card , през vpn и купени онлайн ,за Турция ,но Гугъл не позволи ползването.
При абонамента за yiutube premium и на google play се ползва турският акаунт през vpn. После си се ползва основния профил.
Направих нов акаунт ,защото доколкото разбрах локацията на профила може да се сменя един път в годината или нещо такова. Не исках да рискувам с основния си профил да я сменявам . За някого нов профил може да е проблем ако ползва youtube професионално ,за историята,предпочитания,качено съдържание. Но само за забавление ми върши работа.
При абонамента за yiutube premium и на google play се ползва турският акаунт през vpn. После си се ползва основния профил.
Направих нов акаунт ,защото доколкото разбрах локацията на профила може да се сменя един път в годината или нещо такова. Не исках да рискувам с основния си профил да я сменявам . За някого нов профил може да е проблем ако ползва youtube професионално ,за историята,предпочитания,качено съдържание. Но само за забавление ми върши работа.
-
- Регистриран: 11 авг 2021, 02:40
С браузъра Вивалди се решава проблема!
Изпратено от моят 23013PC75G с помощта на Tapatalk
Изпратено от моят 23013PC75G с помощта на Tapatalk