United Group придобива Булсатком
Новина от MobileBulgaria United Group придобива Булсатком
Очаквано. Лошо за клиентите.
Наистина това не е добра новина за потребителите.Постепенно пазара се монополизира.Няма ли конкуренция няма и развитие...
Аз като клиент на бившата мрежа на Нет 1 в София, мога от опит да кажа, че качеството на услугата спадна значително след като Виваком придоби мрежата на Нет 1.Вдигнаха цените, не влагат средства в подобряване на мрежата, а съпорта им е под всякаква критика.При всяко спиране на интернета дават срок за отстраняване на проблема от 5 до 7 дни.За мен това е недопустимо!За 15 години като клиент на Нет 1 интернета е спирал не повече от 3-4 пъти в рамките на до 2 часа.След това звъняха да се извиняват за причиненото неудобство и ни компенсираха.При Виваком, звъниш да съобщиш че нямаш интернет, а те ти се карат...
Аз като клиент на бившата мрежа на Нет 1 в София, мога от опит да кажа, че качеството на услугата спадна значително след като Виваком придоби мрежата на Нет 1.Вдигнаха цените, не влагат средства в подобряване на мрежата, а съпорта им е под всякаква критика.При всяко спиране на интернета дават срок за отстраняване на проблема от 5 до 7 дни.За мен това е недопустимо!За 15 години като клиент на Нет 1 интернета е спирал не повече от 3-4 пъти в рамките на до 2 часа.След това звъняха да се извиняват за причиненото неудобство и ни компенсираха.При Виваком, звъниш да съобщиш че нямаш интернет, а те ти се карат...
Re: United Group придобива Булсатком
Заедно с Булсата ще държат над 50% дял при тв пазара, което в една нормална държава би попречило на сделката, но имайки предвид, че не ги купуват директно Виваком, а компанията майка, то сделката ще си мине от раз.
Аз предлагам А1 или компанията им майка да купят Йеттел и да се приключва с конкуренцията.
Аз предлагам А1 или компанията им майка да купят Йеттел и да се приключва с конкуренцията.
Конкуренция отдавна няма, а има Картел.Apple_fan написа: ↑10 ное 2023, 08:38Заедно с Булсата ще държат над 50% дял при тв пазара, което в една нормална държава би попречило на сделката, но имайки предвид, че не ги купуват директно Виваком, а компанията майка, то сделката ще си мине от раз.
Тези комисии не знам за какво ги държим и плащаме заплатите им от нашите данъци.
-
- Регистриран: 28 дек 2011, 15:32
По добре български монопол Vivacom от колкото австрийски А1
веваком колко е Български ???
Виваком е сръбски, нещо си се объркалandrianivanov написа: ↑16 ное 2023, 19:16По добре български монопол Vivacom от колкото австрийски А1