Mobile Bulgaria на 20 години
Новина от MobileBulgaria Mobile Bulgaria на 20 години
Честита годишнина! С пожелание да чествате 50 години, а защо не и 100 години, като водещ сайт за мобилни комуникации в България и не само!
С вас съм може би от 2009-2010, а съм регистриран от 2011 :)
Re: Mobile Bulgaria на 20 години
Аз от 2005-та съм регистриран
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Честит рожден ден Mobile Bulgaria! Аз съм с регистрация от 15 Юни 2005 година.С пожелания за успешна Нова година!
Samsung Galaxy S22 ULTRA
-
- Регистриран: 22 яну 2007, 10:50
Честит Рожден ден!
С вас съм от 2005 г.
Винаги интересни и разнообразни!
С вас съм от 2005 г.
Винаги интересни и разнообразни!
Честито.
Наистина преди 20-на години мобилните комуникации бяха сравнително ограничени. Сайта беше ценен с много информация за навлизащите тогава технологии - GPRS, 3G. Искам също да припомня една инициативо от онези години. Тъй като операторите вече бяха 3, колкот са и днес, но остана едно сериозно препятсвие към развитието им - високите цени. Например цената на минута разговор на Мтел беше от 0.40 до 2.40 лв. на мин. Тогава във форума организирахме 2-3 така "бойкота" на мобилните оператори. Доста разгорещени дискусии имаше, реално не знам какъв % от потребителите са участвали, ставаше въпрос да се въздържим да не говорим един определен ден. Все пак резултат имаше - след втория бойкот Мтел започнаха да намаляват цените на разговорите, после лека-полека ги последваха и другите. По-нататък въведоха и безплатните минути за разговори към абонамента, а след това и интернета.
Наистина преди 20-на години мобилните комуникации бяха сравнително ограничени. Сайта беше ценен с много информация за навлизащите тогава технологии - GPRS, 3G. Искам също да припомня една инициативо от онези години. Тъй като операторите вече бяха 3, колкот са и днес, но остана едно сериозно препятсвие към развитието им - високите цени. Например цената на минута разговор на Мтел беше от 0.40 до 2.40 лв. на мин. Тогава във форума организирахме 2-3 така "бойкота" на мобилните оператори. Доста разгорещени дискусии имаше, реално не знам какъв % от потребителите са участвали, ставаше въпрос да се въздържим да не говорим един определен ден. Все пак резултат имаше - след втория бойкот Мтел започнаха да намаляват цените на разговорите, после лека-полека ги последваха и другите. По-нататък въведоха и безплатните минути за разговори към абонамента, а след това и интернета.
Честит празник Мобиле България , поне още 1000 години да ви има
Честит юбилей!
Бих се радвал да пуснете една статия за това как сте започнали,кои са собствениците и модераторите на сайта и как се е развивал през годините!
Спомням си за Ванката,който беше модератор,но изчезна някъде и “любимеца” ми Spikul,който също изчезна.
Бъдете живи и здрави и Весели Празници на всички!
Бих се радвал да пуснете една статия за това как сте започнали,кои са собствениците и модераторите на сайта и как се е развивал през годините!
Спомням си за Ванката,който беше модератор,но изчезна някъде и “любимеца” ми Spikul,който също изчезна.
Бъдете живи и здрави и Весели Празници на всички!
-
- Регистриран: 20 яну 2011, 09:56
Честит юбилей. С вас съм от 2011 година. С пожелание за още успехи, здраве и берекет! Весели празници!