Samsung обещава седем години обновления за серията Galaxy S24
Новина от MobileBulgaria Samsung обещава седем години обновления за серията Galaxy S24
Едва ли някой им вярва на тия обещания :)
-
- Регистриран: 02 юни 2006, 14:31
Re: Samsung обещава седем години обновления за серията Galaxy S24
Имах Самсунг с10+ и ги изпълниха. 4 години и три андроида минаха през него. Сега съм с С22Ултра и всичко си върви по план. Казали са седем години, времето ще покаже. До сега не съм бил излъган.
За моят начин на употреба чак 7 години не са ми нужни т.е. и 4 ми стигат. S8-цата я търкалях 3 години, сега съм със S21 и мисля още 1 година да го търкалям докато стане на 4 и тогава да си взема новата S25 серия. Изобщо не виждам смисъл телефон да се сменя вече на всяка 1-2 години... както и 7 ми се струват вече прекалено много.
С годините стават малко по-бавни, но ако телефонът ми си запази използваемостта близка до сегашната (сега е на 3.5 години) с удоволствие ще си спестя едни 2-3 бона за още 3 години.nmnikolov написа: ↑19 яну 2024, 09:35За моят начин на употреба чак 7 години не са ми нужни т.е. и 4 ми стигат. S8-цата я търкалях 3 години, сега съм със S21 и мисля още 1 година да го търкалям докато стане на 4 и тогава да си взема новата S25 серия. Изобщо не виждам смисъл телефон да се сменя вече на всяка 1-2 години... както и 7 ми се струват вече прекалено много.
-
- Регистриран: 04 авг 2006, 22:05
Аз съм със Samsung S23 256GB с бързата памет и още от сега лагва. Игри не играя.
Или андроида и софтуера за него са - едно поправят, две развалят, или оптимизацията на Самсунг е пълна нула.
Всеки един iPhone от X нагоре движи в пъти по-магзно от Самсунга и лагва на високосна година и то при някоя програма, която я кърпят за отрицателно време след като лагне.
Така че и 10 години да ъпдейтват телефонът, ако приемем че не са пълни некадърници, умишлено ще го спъват все повече и повече с всяка нова версия, за да си вземеш новото "бижу".
Или андроида и софтуера за него са - едно поправят, две развалят, или оптимизацията на Самсунг е пълна нула.
Всеки един iPhone от X нагоре движи в пъти по-магзно от Самсунга и лагва на високосна година и то при някоя програма, която я кърпят за отрицателно време след като лагне.
Така че и 10 години да ъпдейтват телефонът, ако приемем че не са пълни некадърници, умишлено ще го спъват все повече и повече с всяка нова версия, за да си вземеш новото "бижу".
кой ще ти ползва самсунг 7 години.......
Pixel 8
Да ти кажа и iPhone X си показва годинките. Не е зле да кажем, но от време на време се усеща лагване.bomobilebulgaria написа: ↑19 яну 2024, 15:27Аз съм със Samsung S23 256GB с бързата памет и още от сега лагва. Игри не играя.
Все пак е на 7 години, време си е.
За да го ползваш 7 г трябва да си му сменил поне един път батерията .