Viber тества помощник с изкуствен интелект в груповите чатове
Новина от MobileBulgaria Viber тества помощник с изкуствен интелект в груповите чатове
-
- Регистриран: 30 апр 2007, 15:06
Тоя боклук Viber стана абсолютна боза. На ръба съм всеки момент да го изтрия завинаги. Ползвам го по неволя и с отвращение, не преувеличавам.
Само да припомня, че уж съобщенията трябва да са криптирани end-to-end, което значи, че само вие и другата страна би трябвало да може да ги прочете, а сега се праща и на "Third party AI service". Явно е, че тук с нашите данни безплатно ще си обучават AI модели и какво ли още не.
Само да припомня, че уж съобщенията трябва да са криптирани end-to-end, което значи, че само вие и другата страна би трябвало да може да ги прочете, а сега се праща и на "Third party AI service". Явно е, че тук с нашите данни безплатно ще си обучават AI модели и какво ли още не.
-
- Регистриран: 19 ное 2018, 22:29
Re: Viber тества помощник с изкуствен интелект в груповите чатове
Има конкретни причини (няма да ги споменавам тук), заради които конкретно Viber е абсолютно забранен в компанията, в която работя. Който е информационен мърляч, може да го ползва, ако иска и по собствено желание, разбира се. Иначе - съболезнования на хората, на които им се налага да го ползват по други причини.
-
Кои други приложения са забранени, можеш ли да споделиш? Интересно ми е. Whatsapp, Telegram, Signal?reedsolomon написа: ↑25 яну 2024, 23:22Има конкретни причини (няма да ги споменавам тук), заради които конкретно Viber е абсолютно забранен в компанията, в която работя. Който е информационен мърляч, може да го ползва, ако иска и по собствено желание, разбира се. Иначе - съболезнования на хората, на които им се налага да го ползват по други причини.
Ако не е тайна, разбира се
-
И трите (даже ще добавя и Hangouts/Gchat). И други (логични) рестрикции и препоръки си имаме, които може да са изненадващи за масовия потребител. За служебен хардуер да не говорим (сещаш се, че Huawei, ZTE, Xiaomi и т.н. не са сред разрешените )
-
- Регистриран: 02 авг 2006, 09:14
Кажете кои приложения да използваме ,ние останалите от простолюдието???reedsolomon написа: ↑26 яну 2024, 00:21И трите (даже ще добавя и Hangouts/Gchat). И други (логични) рестрикции и препоръки си имаме, които може да са изненадващи за масовия потребител. За служебен хардуер да не говорим (сещаш се, че Huawei, ZTE, Xiaomi и т.н. не са сред разрешените )
-
Аа, не - съвети не обичам да давам, защото "простолюдието", както се изрази ти, има глава на раменете и може само̀ да си "преценя". А пък ако преценката му не пасва с моята, обикновено става и войствено.GoGo_SPort написа: ↑26 яну 2024, 14:34Кажете кои приложения да използваме ,ние останалите от простолюдието???
Какво ползвате за вътрешнофирмена комуникация? Аз сега съм в ноца фирма от 1-2 месец и тук досега се е ползвало скайп Но съм тръгнал да го сменям и разучавам варианти... Като цяло ще гледаме нещо селф-хостед....reedsolomon написа: ↑26 яну 2024, 14:38Аа, не - съвети не обичам да давам, защото "простолюдието", както се изрази ти, има глава на раменете и може само̀ да си "преценя". А пък ако преценката му не пасва с моята, обикновено става и войствено.
-
Ние ползваме Slack, но ако искате self-hosted - Element или Mattermost вижте.KOBRETI написа: ↑29 яну 2024, 12:54Какво ползвате за вътрешнофирмена комуникация? Аз сега съм в ноца фирма от 1-2 месец и тук досега се е ползвало скайп Но съм тръгнал да го сменям и разучавам варианти... Като цяло ще гледаме нещо селф-хостед....reedsolomon написа: ↑26 яну 2024, 14:38Аа, не - съвети не обичам да давам, защото "простолюдието", както се изрази ти, има глава на раменете и може само̀ да си "преценя". А пък ако преценката му не пасва с моята, обикновено става и войствено.