Ето цените на Samsung Galaxy Z Flip6 и Z Fold6 и бонусите за предварителна поръчка
Ето цените на Samsung Galaxy Z Flip6 и Z Fold6 и бонусите за предварителна поръчка
Новина от MobileBulgaria Ето цените на Samsung Galaxy Z Flip6 и Z Fold6 и бонусите за предварителна поръчка
-
- Регистриран: 26 ное 2006, 03:12
Извинявайте, но с тези посредствени параметри и с тези надути цени, да твърдите, че получаваме страшния бонус от 350лв. е комично. Нито взимаш двойно повече памет на цената на малката памет, нито подаръци някакви, нищо. Само получаваш посредствен продукт на завишена цена с параметри от 3 години... срам за Самсунг. В САЩ например, получаваш бонус до 1200 долара за стар телефон. Тук само получаваме празни обещания и скъп продукт. Ще пропусна сгъваемия телефон. И Самсунг ще пропусне отново шанса да е номер едно при сгъваемите телефони. Сами си го направиха.
Samsung S23 Ultra Phantom Black 1TB
Re: Ето цените на Samsung Galaxy Z Flip6 и Z Fold6 и бонусите за предварителна поръчка
Да. В САЩ ми излиза 1200долара 512гб срещу стар телефон, тук 2000долара след отсъпки в технополис Смешно е 350 лв отстъпка за стар телефон. Хората, които ще купуват ФОЛД, най-вероятно ще върнат висок клас телефон. Ще си остана с 15 про до излизането на 16-ките. Самсунг са нагляри в Европа.
-
- Регистриран: 26 ное 2006, 03:12
Re: Ето цените на Samsung Galaxy Z Flip6 и Z Fold6 и бонусите за предварителна поръчка
Сега видях, че в Samsung Store, ако върнеш работещ телефон, ще ти приспаднат по-голяма сума, амо колко точно, не ти казват. Най- много 600-800 лева да ти свалят за миналогодишен телефон и 900-1100 за тазгодишен. Можеш да го продадеш по-скъпо, разбира се. Не ми харесва.
Samsung S23 Ultra Phantom Black 1TB
На мен пък ми е смешно как си купувате сгъваеми еднодневки
В Германия 256ГБ е 2000, 512 е 2100 €. Получаваш 100€ отстъпка и подарък 1 година застраховка която иначе е 170€. Толкова. Слушалки, калъфи и прочее с отстъпка 30%, но нищо безплатно. Trade in Ти дават 200€ за умрял телефон или + 150 към оценката на телефон с реална цена. Моят S24U 512 го оцениха на 720 + 150 = 870€. Те толкова си му е цената и по обявите.
От където и да го погледнеш реалната pre order отстъпка е 100€( 5% ) или 200€ при пращане на мъртъв телефон. Не смешно ами направо обидно. Аз съм им дал преди 3 месеца 1400 евро за S24U те сега го оценяват на половин цена. От 5 години следя и ползвам Trade in офертите им , но сега приключвам с тях.
От където и да го погледнеш реалната pre order отстъпка е 100€( 5% ) или 200€ при пращане на мъртъв телефон. Не смешно ами направо обидно. Аз съм им дал преди 3 месеца 1400 евро за S24U те сега го оценяват на половин цена. От 5 години следя и ползвам Trade in офертите им , но сега приключвам с тях.