Yettel вече показва цените си и в евро
Новина от MobileBulgaria Yettel вече показва цените си и в евро
Добро утро :D
Това го има от повече от месец насам, но все пак е нещо.
Това го има от повече от месец насам, но все пак е нещо.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Браво!Това е добра инициатива!Заради пропагандата на проруските партии, много хора са заблудени, че заплатите ще бъдат превалутирани, а цените ще бъдат същите, но в евро - т.е. Х2
Повече компании трябва да показват цените така!
Повече компании трябва да показват цените така!
Re: Yettel вече показва цените си и в евро
Последната фактура на А1,която платих също я има стойността в евро.
Нямате нужните права за да преглеждате прикачените към това мнение файлове.
Samsung Galaxy S23 Ultra 5G Green
Galaxy Watch Ultra, 47 мм, LTE, Titanium Grey
Galaxy Watch Ultra, 47 мм, LTE, Titanium Grey
Малко админа ми взаимства темата,аз по предния ден ,пуснах тема точно за това !
За справка че съм първи с темата >>>>>> telenor-f42/yettel-sa-slozhili-i-tseni- ... 53764.html
За справка че съм първи с темата >>>>>> telenor-f42/yettel-sa-slozhili-i-tseni- ... 53764.html
-
- Регистриран: 11 авг 2021, 02:40
Значи със сигурност през 2026-та ще сме в евроmitkobs написа:Последната фактура на А1,която платих също я има стойността в евро.
Изпратено от моят SM-A546B с помощта на Tapatalk
Колега в България ,няма нищо сигурно... то и по света едва ли има... ако някой ти каже че нещо е сигурно,виж от къде изгрява слънцето...ligaeuropa написа: ↑18 юли 2024, 20:41Значи със сигурност през 2026-та ще сме в евроmitkobs написа:Последната фактура на А1,която платих също я има стойността в евро.
Изпратено от моят SM-A546B с помощта на Tapatalk
-
- Регистриран: 30 апр 2007, 15:06
Да, благодаря за темата, просто така дадохме повече гласност. Иначе видях още когато ги пуснаха цените в евро, но сега бяхте качили и обяснителния сайт, него не го бях видях.zezienez написа: ↑18 юли 2024, 20:40Малко админа ми взаимства темата,аз по предния ден ,пуснах тема точно за това !
Благодаря
Нищо не значи. Шенгенските критерии за сухопътен Шенген сме ги изпълнили още преди 4 години и нищо, подпичкват се с нас, подхвърлиха ни като на куче нищожния "въздушно-капков" шенген, а за българските TIR-ове е важен сухопътния Шенген.
И с еврото ще е същото - дори и да изпълним някога критериите, ще почнат да ни мотат излишно още 4-5 години, а дотогава ЕС може и да се разпадне. На следващите ЕС избори ще победят крайнодесните антиемигрантски, антиЛГБТК+- партии (в спор няма да влизам, просто следете тенденциите),
Гледам в този форум пак политическа пропаганда на тема русофили,русофоби.Да ви кажа, това,че са обявили цени в евро няма никакво значение.В Румъния,която няма никакво намерение да приема еврото от години на сайтовете им има цени в евро.В Сърбия ,която пък изобщо няма да коментирам,може да плащаш с евро и никои няма да ги върне.В България ако някъде предложиш евро не ти го искат,а сега голяма новина,че йетел показали цени в евро.