Новите планове Unlimited на Vivacom са достатъчни за всеки и по-добри от всякога

mjoy383
Регистриран: 19 ное 2018, 22:29

Новите планове Unlimited на Vivacom са достатъчни за всеки и по-добри от всякога

Мнение от mjoy383 » 23 юли 2024, 08:49

Защо рекламират нещо, което не е много добро! Дали всичко "неограничено", а сложили 10 гб трафик и после със СМС да си активираш пак 10гб нет, и кое му е неограниченото? Нямат нито един план с международни минути и после когат звъннат от България се озяпват в сметката. Условието за 10 гб. важи и за дейта картите - пълен абсурд да ползваш мобилен нет от Виваком за домашни условия.. нон стоп ще пращаш смс-и за нет. Продължава телефонията с операторите в България да е с ужасно качество...сами се сещайте защо. Мрежата на места е добре, но като общ вид си е заебана от всякъде иначе 5г + ще правят...нещо има бъгнато яко в маркетинга на тази компания и винаги са били такива кретеноиди, поне малко статистка да бяха учили или да нямаха тройки по милост на изпита. Хубав оператор с кофти управление, резулататите са налице, използва се само от хора без претенции:)

Hellomoto359
Регистриран: 12 яну 2024, 13:17

Re: Новите планове Unlimited на Vivacom са достатъчни за всеки и по-добри от всякога

Мнение от Hellomoto359 » 23 юли 2024, 09:58

mjoy383 написа:
23 юли 2024, 08:49
Нямат нито един план с международни минути и после когат звъннат от България се озяпват в сметката.
Моя план е със 100 минути към европейския съюз и не е някакъв специален само за мен. Имам и карта на А1, тя също е със 100 минути към ЕС.

valkov2
Регистриран: 21 яну 2013, 22:09

Re: Новите планове Unlimited на Vivacom са достатъчни за всеки и по-добри от всякога

Мнение от valkov2 » 23 юли 2024, 11:19

Изгубиха ме като клиент Виваком. 2016 бяха супер - гъвкавост в плановете, съотношението цена/качество беше много добро. За съжаление, качеството на услугите започна да пада бавно, но стабилно и вече не отговаря на исканите цени - нито мобилния интернет е добър, нито телефонията, ограничения и пр.

zezienez
Регистриран: 10 май 2023, 21:29

Мнение от zezienez » 23 юли 2024, 12:52

Не знам защо се набутвате " на прекрасните планова " 100 минути са нищо,аз съм с предплатена карта на виваком,за мобилния ми телефон,
като съм на 700 минути който се подновяват на 21 дни,и ако не ги изговоря се натрупват,така на практика имам неограничени минути .и то на без договор.... на мен само оптичния ми нет към тях е на договор,и то само за 1 година !

nikitrz
Регистриран: 05 дек 2008, 17:23

Мнение от nikitrz » 23 юли 2024, 21:38

Доста често чувам рекламата за новите им планове и ми беше интересно да разбера кои са 13те държави извън ЕС, в които дават мегабайти и минути. Ма какъв Беларус, каква Русия?!?Тия нормални ли са???
Европейския съюз налага санкции, а нашите пускат безплатен роуминг там!Че кой нормален българин би отишъл там сега???
Пуснете мегабайти в Обединените Арабски Емирства, в Египет, в Тунис, в Тайланд.Все държави посещавани от български туристи.
Те сложили Русия?!?!Акъл имате ли?

Потребителски аватар
Luke_Netwalker
Регистриран: 12 дек 2011, 13:30

Мнение от Luke_Netwalker » 25 юли 2024, 14:16

nikitrz написа:
23 юли 2024, 21:38
Европейския съюз налага санкции, а нашите пускат безплатен роуминг там!Че кой нормален българин би отишъл там сега???
Ами те точно затова ги дават. :lol:

toni955
Регистриран: 12 апр 2024, 10:05

Мнение от toni955 » 25 юли 2024, 15:03

Най-лошите оферти на пазара са тези на Виваком. Услугите, които предлагат към плановете са потресаващи. EON и облачно пространство. Толкова са си ограничили разходите, че искат да изкарат максимален марж от плановете.

mjoy383
Регистриран: 19 ное 2018, 22:29

Мнение от mjoy383 » 25 юли 2024, 16:38

Ти им виж неограничените планове....нищо неограничено не е това с тези 10гб на ден и една камара смс-и да пращаш като изоглавен. За телефония - въобще не искам да коментирам, продължават със същото долнопробно качество на разговорите....трагедия

Nik21
Регистриран: 25 дек 2018, 09:22

Мнение от Nik21 » 28 юли 2024, 00:45

nikitrz написа:
23 юли 2024, 21:38
Ма какъв Беларус, каква Русия?!?Тия нормални ли са???
Те сложили Русия?!?!Акъл имате ли?
За всеки влак си има пътници. Много хора пътуваме до Русия, кой по работа, кой при роднини, някой пък имат русо гадже рускинче. Самолетите са пълни с българи, но се минава през Турция - на Ердоган санкциите на баба Мурсула са му през "оная работа", не ги спазва и на всеки два часа излита самолет за Русия. Друг е въпросът, че на мен български роуминг не ми трябва, имам руска СИМ карта и като кацна в Домодедово, вадя от телефона българската СИМ и слагам руската.

Отговори