Заслужава ли си да вземете Redmi Note 13 Pro или да изчакате за Redmi Note 14 Pro
Заслужава ли си да вземете Redmi Note 13 Pro или да изчакате за Redmi Note 14 Pro
Новина от MobileBulgaria Заслужава ли си да вземете Redmi Note 13 Pro или да изчакате за Redmi Note 14 Pro
-
- Регистриран: 22 дек 2013, 23:30
Да не е ден на шегата?! Що за сайт? Дали да вземеш китайски боклук или по-нов ковидарски боклук?! :))) Разбирам да беше три пъти по-евтин от Самсунг, бива. Ама шпионски телефон на ККП, аре бегаййй
-
- Регистриран: 11 юли 2019, 07:00
Re: Заслужава ли си да вземете Redmi Note 13 Pro или да изчакате за Redmi Note 14 Pro
Аз лично си взех 13 pro с идеята, че това ще е последният балансиран телефон с 3.5мм жак - оказах се прав. А освен жака, за мен лично извитият дисплей също е сериозен минус, камерата вероятно заради мегапикселите ще се представя по-зле при зуума също.
Щях да продам 13-ката и да си купя новия, ако си струваше, но сега не бих си помислил да го взимам само заради по-добрата батерия. Още повече, че вече навлизат модели със силиконови батерии и при всички случаи е по-добре да се мисли за модел с такава, ако човек има нужда да сменя.
Щях да продам 13-ката и да си купя новия, ако си струваше, но сега не бих си помислил да го взимам само заради по-добрата батерия. Още повече, че вече навлизат модели със силиконови батерии и при всички случаи е по-добре да се мисли за модел с такава, ако човек има нужда да сменя.
Re: Заслужава ли си да вземете Redmi Note 13 Pro или да изчакате за Redmi Note 14 Pro
Как си се оказал прав, като и 14 Pro има жак за слушалки и е балансиран(от една серия са)? Вероятно и 15 ще има и т.н.defierofodds написа: ↑22 ное 2024, 05:59Аз лично си взех 13 pro с идеята, че това ще е последният балансиран телефон с 3.5мм жак - оказах се прав. А освен жака, за мен лично извитият дисплей също е сериозен минус, камерата вероятно заради мегапикселите ще се представя по-зле при зуума също.
Каква е тази силиконова батерия, за която не съм чувал? Може би имаш предвид силициева(силициево-въглеродна)?
-
Навсякъде се коментира, че няма да има жак.JKRL написа: ↑22 ное 2024, 10:52Как си се оказал прав, като и 14 Pro има жак за слушалки и е балансиран(от една серия са)? Вероятно и 15 ще има и т.н.defierofodds написа: ↑22 ное 2024, 05:59Аз лично си взех 13 pro с идеята, че това ще е последният балансиран телефон с 3.5мм жак - оказах се прав. А освен жака, за мен лично извитият дисплей също е сериозен минус, камерата вероятно заради мегапикселите ще се представя по-зле при зуума също.
Каква е тази силиконова батерия, за която не съм чувал? Може би имаш предвид силициева(силициево-въглеродна)?
Силиконови са батериите, малко неочаквано наистина от нищото започнаха да се ползват:
https://www.androidauthority.com/silico ... e-3482350/
Всъщност не знам доколко са по-добри - за повечето капацитет на размер/тегло ясно, но за циклите заряд така и не намерих инфо.
Силикоун и силикън са две думи в английския, като втората е тази която ти трябва - значи силиций. Ако някой измисли как да съхранява енергия в каучуков полимер ще е супер! Дотогава, аз ще си минавам ъглите в банята с него, за да не тече
Иначе поне на китайските версии няма жак, да. Ще трябва преходник към USBто, за тези на които е необходимо.
Иначе поне на китайските версии няма жак, да. Ще трябва преходник към USBто, за тези на които е необходимо.
defierofodds написа: ↑22 ное 2024, 11:43Навсякъде се коментира, че няма да има жак.JKRL написа: ↑22 ное 2024, 10:52Как си се оказал прав, като и 14 Pro има жак за слушалки и е балансиран(от една серия са)? Вероятно и 15 ще има и т.н.defierofodds написа: ↑22 ное 2024, 05:59Аз лично си взех 13 pro с идеята, че това ще е последният балансиран телефон с 3.5мм жак - оказах се прав. А освен жака, за мен лично извитият дисплей също е сериозен минус, камерата вероятно заради мегапикселите ще се представя по-зле при зуума също.
Силиконови са батериите, малко неочаквано наистина от нищото започнаха да се ползват:
Всъщност не знам доколко са по-добри - за повечето капацитет на размер/тегло ясно, но за циклите заряд така и не намерих инфо.
-
Но няма и дак за УСБ-то, обикновено, така че трябва с активни донгли, а те лапат батерията брутално. Тествал съм с един USB dac, който бях взел за компютъра. Абсолютно неизползваем вариант.arakchiev написа: ↑22 ное 2024, 13:59Силикоун и силикън са две думи в английския, като втората е тази която ти трябва - значи силиций. Ако някой измисли как да съхранява енергия в каучуков полимер ще е супер! Дотогава, аз ще си минавам ъглите в банята с него, за да не тече
defierofodds написа: ↑22 ное 2024, 11:43Навсякъде се коментира, че няма да има жак.
Вземи си един стриймър Wiim Mini и живей в настоящето, DAC от телефона е несериозно така или иначе
defierofodds написа: ↑22 ное 2024, 14:18Но няма и дак за УСБ-то, обикновено, така че трябва с активни донгли, а те лапат батерията брутално. Тествал съм с един USB dac, който бях взел за компютъра. Абсолютно неизползваем вариант.arakchiev написа: ↑22 ное 2024, 13:59Силикоун и силикън са две думи в английския, като втората е тази която ти трябва - значи силиций. Ако някой измисли как да съхранява енергия в каучуков полимер ще е супер! Дотогава, аз ще си минавам ъглите в банята с него, за да не тече
defierofodds написа: ↑22 ное 2024, 11:43
Навсякъде се коментира, че няма да има жак.
-
А, супер си е, така или иначе няма да си развалям слуха с някакви екстремно високи нива, малко само софтуерно е нужно да се направи корекция поне при 13 про-то, и си се чува супер като сила и качество.arakchiev написа: ↑22 ное 2024, 18:14Вземи си един стриймър Wiim Mini и живей в настоящето, DAC от телефона е несериозно така или иначе
defierofodds написа: ↑22 ное 2024, 14:18Но няма и дак за УСБ-то, обикновено, така че трябва с активни донгли, а те лапат батерията брутално. Тествал съм с един USB dac, който бях взел за компютъра. Абсолютно неизползваем вариант.arakchiev написа: ↑22 ное 2024, 13:59Силикоун и силикън са две думи в английския, като втората е тази която ти трябва - значи силиций. Ако някой измисли как да съхранява енергия в каучуков полимер ще е супер! Дотогава, аз ще си минавам ъглите в банята с него, за да не тече