Телефоните Pixel вече имат достъп до 5G мрежата на A1
-
- Регистриран: 24 юни 2024, 13:50
Телефоните Pixel вече имат достъп до 5G мрежата на A1 (обновено)
С юнския ъпдейт съм, още откакто излезе, пуснал съм 5G, не знам защо не хваща при мен. Да не би да е само за различни райони, в което няма логика - във Враца съм. Пробвах с рестарт, пуснах 4G, 3G като предпочитана мрежа, после пак върнах 5G, рестартирах телефона и пак нищо. Може би ще тръгне в един момент. Благодаря все пак на тези, които отговориха.
Re: Телефоните Pixel вече имат достъп до 5G мрежата на A1
До тази мрежа не всеки има достъп така ли ?
-
Ами не знам дали всички имат достъп, аз засега съм си на 4G.
На Виваком съм. Все още 5G няма. Настройките на оператора към момента са от 2024-02-28.
-
Моите настройки на А1 са от 2024-03-06, към тези които имат 5G на А1 - Вашите настройки от коя дата са?
Може би няма значение само версията на System Update, а и Product ID. Може да се намери на Settings-About phone-Regulatory labels-Model-следват цифри и букви (различни са-според модела), но обикновено започва с G....
За справка може да се използва този линк:
https://support.google.com/pixelphone/a ... kinfo&rd=1
Предполагам, че тези, които имат 5G, са с някой от Product ID, срещу които в таблицата е записано "(AT, AU, BE, CH, CZ, DE, DK, ES, FR, IE, IN, IT, NL, NO, PL, PT, SE, SG, TW, UK)". Това би трябвало да са кодовете за ЕС-версиите. Другите са с по-различни честоти, според държавата, за която са произведени.
Моля, тези, които имат вече 5G и тези които нямат 5G, да проверят и да докладват, за да знаем кои версии на модела ще работят на 5G у нас.
За справка може да се използва този линк:
https://support.google.com/pixelphone/a ... kinfo&rd=1
Предполагам, че тези, които имат 5G, са с някой от Product ID, срещу които в таблицата е записано "(AT, AU, BE, CH, CZ, DE, DK, ES, FR, IE, IN, IT, NL, NO, PL, PT, SE, SG, TW, UK)". Това би трябвало да са кодовете за ЕС-версиите. Другите са с по-различни честоти, според държавата, за която са произведени.
Моля, тези, които имат вече 5G и тези които нямат 5G, да проверят и да докладват, за да знаем кои версии на модела ще работят на 5G у нас.