Ето кога започват официалните тестове на системата BG Alert

treyyy
Регистриран: 03 май 2008, 18:56

Re: Ето кога започват официалните тестове на системата BG Alert

Мнение от treyyy » 07 ное 2023, 15:24

falafel написа:
07 ное 2023, 13:45
Какъв "режим" бе, имало е редовни избори и правителство е назначено от редовен парламент, министърът на вътрешните работи е взел пари от Европейския съюз и направил хубава система BG Alert да пази гражданите. Това ако го чакахме да се случи по времето на "сигнала от президента" с малоумните си служебни министри никога нямаше да се случи.

Ето това че автоматично се появява на всички телефони е много хубаво, повечето съграждани са твърде прости за да разберат колко хубаво е да имаме такава система за ранно предупреждаване, затова както се казва хубост насила ще се прави, иначе като почнат да обикалят из магазините на операторите и почнат да питат как да си го включат ще настане още по-голям хаос.
Не приписвай незаслужени заслуги на сегашното правителство. Разработването на BG-ALERT започна в края на миналата година, когато постъпи финансирането от ЕС. А относно малоумни министри, сегашното правителство държи златната палма. Ако добавим и зам.-министрите, (като онзи заснемащия клипчета), ще спечелят безапелационно златен медал по дебилщина.

Потребителски аватар
Luke_Netwalker
Регистриран: 12 дек 2011, 13:30

Мнение от Luke_Netwalker » 07 ное 2023, 15:44

treyyy написа:
07 ное 2023, 15:24
А относно малоумни министри, сегашното правителство държи златната палма. Ако добавим и зам.-министрите, (като онзи заснемащия клипчета), ще спечелят безапелационно златен медал по дебилщина.
+1 :lol:

Nik21
Регистриран: 25 дек 2018, 09:22

Мнение от Nik21 » 07 ное 2023, 15:46

falafel написа:
Какъв "режим" бе, имало е редовни избори и правителство е назначено от редовен парламент,
Само не ми говори за "честни избори", защото и децата разбраха, че листите се редят от Посолството с голямо "П", (точно като едно време от Партията с голямо "П" - и тогава ни управляваха дебили). Изборите се правят "С НАШЕТО МВР" и ако не е Президента да направи "АЛА-БАЛА", някои нямаше да вземат и 7% на изборите.

Nilson
Регистриран: 14 май 2011, 01:06

Мнение от Nilson » 07 ное 2023, 16:53

Nik21 написа:
07 ное 2023, 15:46
falafel написа:
Какъв "режим" бе, имало е редовни избори и правителство е назначено от редовен парламент,
Само не ми говори за "честни избори", защото и децата разбраха, че листите се редят от Посолството с голямо "П", (точно като едно време от Партията с голямо "П" - и тогава ни управляваха дебили). Изборите се правят "С НАШЕТО МВР" и ако не е Президента да направи "АЛА-БАЛА", някои нямаше да вземат и 7% на изборите.
Спри да пишеш глупости и да се излагаш.Това е технологичен форум, не местната фейсбук групичка на Възраждане.
Ако не искаш да получаваш съобщения за бедствия и аварии не ползвай смартфон и отиди да живееш в гората.Така никой няма
да те контролира, още по-малко гадните рептили от някакво имагинерно Посолство!

Nik21

Мнение от Nik21 » 07 ное 2023, 17:09

Nilson написа:
07 ное 2023, 16:53

Ако не искаш да получаваш съобщения за бедствия и аварии не ползвай смартфон и отиди да живееш в гората.Така никой няма
Искам да мога да си следя детето през Find My Kids и не искам разни боклуци да ми влизат с л@йняните си обувки в ЛИЧНОТО МИ ПРОСТРАНСТВО. "Мухите отделно, кюфтетата отделно" - толкова ли е трудно за разбиране????

defierofodds
Регистриран: 11 юли 2019, 07:00

Мнение от defierofodds » 07 ное 2023, 17:12

Nik21 написа:
07 ное 2023, 17:09
Nilson написа:

Искам да мога да си следя детето през Find My Kids и не искам разни боклуци да ми влизат с л@йняните си обувки в ЛИЧНОТО МИ ПРОСТРАНСТВО. "Мухите отделно, кюфтетата отделно" - толкова ли е трудно за разбиране????
Трудно е, "либералите" са се отделили в различен животински вид и си живеят в тяхна собствена вселена, дето е коренно различна от реалния свят. Всъщност май това описва шизофренията - може да бъркам, не съм медицинско лице, но знам, че със сигурност е тежко заболяване.

Nik21

Мнение от Nik21 » 07 ное 2023, 17:15

defierofodds написа:
07 ное 2023, 17:12

Трудно е, "либералите" са се отделили в различен животински вид и си живеят в тяхна собствена вселена, дето е коренно различна от реалния свят. Всъщност май това описва шизофренията - може да бъркам, не съм медицинско лице, но знам, че със сигурност е тежко заболяване.
+1 Златни думи, респект.

Nilson
Регистриран: 14 май 2011, 01:06

Мнение от Nilson » 07 ное 2023, 17:43

defierofodds написа:
07 ное 2023, 17:12
Nik21 написа:
Nilson написа:

Личното ти пространство свършва там където започва общественото благо.Държавата трябва да полага усилия да те запази жив, за да може да работиш и да плащаш данъци.Ако не си разбрал това досега, няма смисъл да спамиш форума.

falafel
Регистриран: 09 юли 2021, 15:59

Мнение от falafel » 07 ное 2023, 19:01

Nik21 написа:
Nilson написа:

Ти пита ли децата ти искат ли някакъв пропаднал възрожденец да ги следи нон-стоп и да ги гледа къде са? Това е нарушаване на правата им и по всички директиви на Европейския съюз си е наказуемо да им навлизаш в личната сфера, ще трябва да сезираме Комисията за защита на детето да провери изобщо дали имаш необходимите качества за родител.

Nik21

Мнение от Nik21 » 07 ное 2023, 20:24

falafel написа:
07 ное 2023, 19:01

Ти пита ли децата ти искат ли някакъв пропаднал възрожденец да ги следи нон-стоп и да ги гледа къде са? Това е нарушаване на правата им и по всички директиви на Европейския съюз си е наказуемо да им навлизаш в личната сфера, ще трябва да сезираме Комисията за защита на детето да провери изобщо дали имаш необходимите качества за родител.
Гледам приятелю, че си затънал до шия в разните му там "Еврогейски директиви" и "Правата на човека", разбираш ги ти тези неща, БРАВО! Сигурно си от новото поколение тротинеткаджии с раничките на гърба. Бързам да те успокоя, че ДА, първолачето ми момченце иска да бъде следено, и за тази цел съм му купил два девайса с които го следя: MyKi-4 и Samsung и много им се радва. Кеф му да си играе игрички, кеф му да гледа клипчета в Ютуба. Ще ти кажа и нещо чудовищно за твоите либерални разбирания - по молба на жена си, следя и нея. Казва ми, че й е по-спокойно като знае, че аз зная къде се намира, особено вечер, когато се прибира от работа. Нямаме тайни с нея, телефоните ни не са запаролени и тя винаги може да ми гледа съобщенията, разрешено й е. С теб живеем в паралелни светове, както отбеляза колегата defierofodds по-горе.
Последна промяна от Nik21 на 07 ное 2023, 21:27, променено общо 1 път.

Отговори