Снимки на iPhone HD?

toreo
Регистриран: 27 авг 2009, 18:38

Снимки на iPhone HD?

Мнение от toreo » 17 апр 2010, 12:11

Прилича ми на детцка играчка :D Ако това е новия айфон се съмнявам, че някой ще го купи :X УЖАСЕН Е !!!

the____killer
Регистриран: 11 апр 2007, 21:18

Re: Снимки на iPhone HD?

Мнение от the____killer » 17 апр 2010, 14:39

На мен ми дипадат повече ръбестите форми от тези снимки, от колкото сегашният дизайн на iPhone.:)

Liann
Регистриран: 26 дек 2006, 22:15

Мнение от Liann » 17 апр 2010, 15:37

100% Фейк снимките са направени с 3DS Max.

ShinG0
Регистриран: 17 май 2005, 18:06

Мнение от ShinG0 » 17 апр 2010, 15:38

Мен лично не ме интеерсува много как изглежда, а какво има в него :)
Ако има Тв тунер, проектор, HD видео на 30 FPS, оптичен zoom, qwerty keyboard определено това ще е следващият ми телефон ;)
Но ако няма нищо ново като хардуеър - просто ще го подмина както направих със всички досега iPhone-и - не си струват парите за хардуеъра, който в момента предлагат :)

Liann
Регистриран: 26 дек 2006, 22:15

Мнение от Liann » 17 апр 2010, 15:51

Яйца да пържи,да чисти,да готви,да мие,да пере,да подрежда,да прави салата.;)
Ако ходи и до магазина няма да има равен.(woo)

ShinG0

Мнение от ShinG0 » 17 апр 2010, 16:28

Не, за да пържи яйца ще ми е нужна по-добра батерия - аз искам просто нормалните екстри, които са способни да се достигнат до момента от гледна точка на техническото развитие на мобилните телефони :)
Щом може да има китайски телефони с по 2 СИМ карти с Тв тунери, дето струват по 200 лв, защо да не може да има и такъв от най-големите (уж) за 1200 лв :)

keyone
Регистриран: 13 юни 2005, 18:18

Мнение от keyone » 17 апр 2010, 16:45

Е, извини ме, но колко телефона имаше с Кортекс А8 и прекрасните възмможности на айФоун, когато видя за пръв път 3GS?

ShinG0

Мнение от ShinG0 » 17 апр 2010, 17:20

Извинен си - няма проблеми :)
Няма значение колко е имало когато е излизал 3GS, важното е сега - важен е този момент, че летвата се вдига със всеки изминал ден, стига сме живяли на стари лаври.
Печеливши според мен ще са тези, които предложат на пазара, първи телефон със следните функции в едно:
-Тв тунер (щом китайски боклук за 200 лв го има, защо да го няма и един телефон за 1200 лв)
-GPS (вече почти всеки смартфон има такъв)
-Wi-Fi (вече почти всеки смартфон има такъв)
-HD видео запис на 30 FPS (напоследък излизат такива телефони, но за съжаление не връзват 30 кадъра, а едвам 20-24)
-Камера с оптичен zoom (има такива телефони, но за съжаленмие записват едвам VGA видео...)
-qwerty kb + голям мулти-тъч скрийн (Apple за съжаление имат само мулти-тъч, без hw qwerty kb)
-добър хардуеърен ускорител и процесор (евала на Apple за това, но в момента вече се предлагат Android-базирани устройства с идентични хардуеърни ускорители на много по-ниска цена)
-OS с много приложения и отворен код (Apple за съжаление покрива само първата част от това - много приложения)
-вграден котлон за пържене на яйца .. упс - това в кръга на шегата :D
Всички от по-горните функции са напълно приложими в едно мобилно устройство (без котлона, но не съм на 100 % сигурен до кога ше е така :P) и не мисля, че телефон за 1200 лв ще има успех сега само със един процесор (няма значение, че е най-мощния до момента) и едни приложения (няма значение, че са на брой повече от пясъчинките на плажа в Бургас) - хората искат мулти-функционалност, а не старата песен на нов глас (защото 3GS си е почти същият като 3G, който пък е идентичен почти със iPhone - различават се с елементарни функции, като подръжка на 3G, добавен видео запис, маааалко по-добра камера и други софтуеърни "благинки", които би трябвало да ги има още отначало, а не да се прави напълно нов телефон, за да се добавят :) [кoeto всички знаем е с една единствена цел и тя не е да са щастливи потребители, а е - печалба на фирмата] ).

mkpetrov
Регистриран: 05 апр 2009, 18:46

Мнение от mkpetrov » 17 апр 2010, 17:27

+ стерео говорители, достатъчно добра батерия и по възможност друга ОС (То и без това точно Apple последни биха пуснали телефон с всички екстри). . :)

seagate
Регистриран: 28 мар 2010, 13:00

Мнение от seagate » 17 апр 2010, 18:05

ужасен е,ако наистина е това,той и до сега беше грозен,но ако сменят визията с тази,значи дизайнерите им са за харакири.хубаво са направили тези ,които не са го купили,спестилиса излишни пари.верно е,че се нуждаят от спешна промяна на визията,но да изпаднат до там не съм го очаквал-ужас(no)

Отговори