Blizoo започва да излъчва HBO HD
Blizoo започва да излъчва HBO HD
Много ме кефи тази тъпа кабеларка, служителите не знаят че се предлага такова нещо, а те по новините ми го пишат че от 4 дни го има. Много странна работа. С кеф да работиш при тях.
Re: Blizoo започва да излъчва HBO HD
Работи идеално :)
:X Други оператори го пуснаха вече, е само с стерео звук, на близу дали е 5.1 канален?
-
- Регистриран: 27 сеп 2010, 12:39
Това пък [B]HBO[/B] е такава глупост, как намирате време да гледате сапунки на телевизора си :D
Ако HBO е сапунка,то тогава например романтика какво е ? Какви ли филми гледаш ???? Обикновено 6 до 8 месеца след излезането по кината даден филм се явява и по HBO :)
-
- Регистриран: 31 май 2007, 06:34
Мда и в Замунда/Арена/PirateBay/Demonoid ...
И в тези торент сайтове филмите са всичките с HD качество ? Има и такива,но колко от вас ги свалят ?
-
- Регистриран: 27 сеп 2010, 12:39
Повечето филми за мен са губене на време. Няма ги вече хубавите филми от едно време. Тук таме има някой готин филм който си заслужава.
Това вече е друга тема :) Наистина малко са качествените филми,но именно заради тях си заслужава да се гледат с идеалното за момента качество:) Бавно и неумолимо все повече ще стават HD каналите:) Както си отиде аналоговата телевизия,така ще си отиде и цифровата с нормално качество:)