Почина Стив Джобс
-
- Регистриран: 21 дек 2007, 14:17
Re: Почина Стив Джобс
"Your time is limited, so don't waste it living someone else's life. Don't be trapped by dogma — which is living with the results of other people's thinking. Don't let the noise of others' opinions drown out your own inner voice. And most important, have the courage to follow your heart and intuition. They somehow already know what you truly want to become. Everything else is secondary.
Stay hungry. Stay foolish."
Stay hungry. Stay foolish."
Шапка му свалям на този човек, бори се до последно и донесе колосални успехи за Apple, въпреки смъртоносната болест. Няма значение какво мисля за някои от пазарните им стратегии. Невероятно!
Дядо ми почина преди 7 години точно от рак на панкреаса...
Здравето е най-ценното нещо в земните неща от живота. Пазете го повече от имиджа, парите и вещите си!
Дядо ми почина преди 7 години точно от рак на панкреаса...
Здравето е най-ценното нещо в земните неща от живота. Пазете го повече от имиджа, парите и вещите си!
-
- Регистриран: 24 ное 2006, 09:38
не обичам епъл и имам други възгледи за нещата,но определено Стив Джобс беше голям човек във всяко едно отношение.и със сигурност ни е дал много.да почива в мир в един по-добър свят.
-
- Регистриран: 15 окт 2007, 11:19
Ейййй много скоро бре :S Да почива в мир (flower)
Много жалко, че такива хора си отиват твърде млади! Светът на технологиите наистина загуби много... Светът така е устроен, но най-често си отиват първи добрите и можещите, това не мога да си го обясня както и да го мисля.... А за болеста няма какво да говорим - това е една от най-коварните и разновидности:X
Колкото и да не бях фен на "продуктът" до 4та му версия, не мога да не призная приносът, който има този човек за развитието на мобилните технологии. Мир на праха му !