iPhone 5 е с 4" дисплей, корпус от алуминий и стъкло и LTE възможности
iPhone 5 има 4
Уникално устройство !!! (yes)(yes)(yes)(yes)(yes)(yes)(yes)(yes)(yes)
Re: iPhone 5 има 4
И какво пък му е уникалното почнаха зомби изказвания има поне пет устройства да не цитирам за да почва спор на фенове, които са в пъти по актуални като хардуер
Кое му е уникалното?????? Устройството е добро, спор няма! Хардуерно много добро даже! Но до там!
S9+
-
- Регистриран: 18 яну 2007, 11:48
Като хардуер няма равен, но си остава същия банален дизайн и масов телефон
Хардуера е абсолютно същия като на 4S единствената разлика е, че процесора Apple A6 е малко по-малък от A5X иначе бързодействието и на двата процесора е еднакво по скоро ios 6 е интересното нововъведение по-добра от ios 5
Тотален провал! Сега ми стана ясно, защо са тия дела...
Разбрали са, че не могат да конкурират Андроид и компенсират загубите си в аванс с абсурдни претенции и патенти...
Разбрали са, че не могат да конкурират Андроид и компенсират загубите си в аванс с абсурдни претенции и патенти...
истински доброто устройство е новия ipod touch и много бих искал да си взема подобно устройство като излезе
Разочарован съм-очаквах много повече.Икаква беше тая тайнственост-без живи предавания-за нещо което не е по-различно от други телефони-поне на хартия за сега!:S
Мисля, че CPU-то в A6 е dual-core Cortex-A15. От там идва и удвоената производителност спрямо 4S. Също така не е тайна от доста време вече че новият A6 се прави при TSMC на 28nm HKMG процес. Това е и причината значително по-комплексният чип A6 да е 22% по-малък от A5. Очаква се и рекордна автономност на смартфона. Батерията ще кара много с едно зареждане и лека употреба за браузване в нета и гледане на видео.
Мисля че се потвърдиха всички предварителни очаквания към iPhone5. Ето това е ново поколение смартфон! (beer)(beer)(beer)
Мисля че се потвърдиха всички предварителни очаквания към iPhone5. Ето това е ново поколение смартфон! (beer)(beer)(beer)