[Quote]Не на последно място идват и силно обвързващите договори на компанията от Купертино, които очевидно вече не са по вкуса на местните оператори, които се чувстват достатъчно силни и влиятелни, за да не позволяват диктат от страна на производителите.[/Quote]
Много ясно, че няма да позволяват диктат от най-големите диктатори в мобилния сектор! Време е и другите оператори по света да се усетят, и да спрат да играят по свирката на Apple!
Руските оператори отказват да продават iPhone
-
- Регистриран: 22 сеп 2011, 16:30
Re: Руските оператори отказват да продават iPhone
[Quote]струва примерно цели 918 долара [/Quote] А колко струва в България?!
Re: Руските оператори отказват да продават iPhone
Много ясно, дано и другите по света да се усетят!(yes) Нека си продават айшитнята в щатите накрая да ги видим.:D
На мен ми е интересно друго, как стимулират клиентите си да подписват договори след, като има забрана за супсидирани устройства?
[Quote]От една страна, в Русия има тотална забрана на операторски субсидии за устройства, което прави смартфоните на Apple доста непривлекателни за потребителите. [/Quote]
До потребителя над теб:
На мен айфон 5 64гб от Глобул с моя план за 35лв ми го даваха за около 1300лв. Всеки случай не прави 918$ и е 64гиги!
На мен ми е интересно друго, как стимулират клиентите си да подписват договори след, като има забрана за супсидирани устройства?
[Quote]От една страна, в Русия има тотална забрана на операторски субсидии за устройства, което прави смартфоните на Apple доста непривлекателни за потребителите. [/Quote]
До потребителя над теб:
На мен айфон 5 64гб от Глобул с моя план за 35лв ми го даваха за около 1300лв. Всеки случай не прави 918$ и е 64гиги!
Samsung GALAXY S22 Ultra