Телефонът на Amazon ще използва технологията Okao Vision за разпознаване на лица
Телефонът на Amazon ще използва технологията Okao Vision за разпознава
Уф, последната високотехнологична измишльотина, която сигурно яко ще харчи батерия и хората няма да е държат включена. Не ми трябва интерфейсът да е 3D, искам приложенията да се стартират светкавично, лесно да преминавам от едно в друго или дори да мога да ползвам няколко едновременно. Защо не си насочат усилията натам?
Re: Телефонът на Amazon ще използва технологията Okao Vision за разпоз
Според мен Amazon са на прав път. Не копират модерният напоследък плосък интерфейс, а предлагат нещо действително ново. Беше близко до акъла , че 1080p / 2K екранчетата и мощните видео ускорители представят 3D ефектите по един невиждан до сега начин. Някой производител просто трябваше да експериментира с \"тежък\" 3D интерфейс. Ето Amazon прави точно това. Да видим какво ще се получи. :)
-
- Регистриран: 22 окт 2013, 12:18
Re: Телефонът на Amazon ще използва технологията Okao Vision за разпоз
Плоския интрфейс мен рично не ме кефи.
Технологията за разпознаване и отключване на телефона с лице също е излишна иновация.
3D интерфейс би бил интересен макар и по тежък.
Отностно новината Omron е много сериозна фирма.
Преди години още бях чел ме с такава технология разпознаваща не само лицата а и пола и приблизителна възраст от Omron са оборудвали хипермаркет в Япония за статистически и маркетингови цели кои потребители по пол и възраст какво пазаруват.
Технологията за разпознаване и отключване на телефона с лице също е излишна иновация.
3D интерфейс би бил интересен макар и по тежък.
Отностно новината Omron е много сериозна фирма.
Преди години още бях чел ме с такава технология разпознаваща не само лицата а и пола и приблизителна възраст от Omron са оборудвали хипермаркет в Япония за статистически и маркетингови цели кои потребители по пол и възраст какво пазаруват.