100 000 MB за 100 дни от VIVACOM за плановете Smart и i-Traffic
100 000 MB за 100 дни от VIVACOM за плановете Smart и i-Traffic
Все едно 100 дни резервоара на колата да ти е фул до капачката , а останалите 500 дни да викаш комшията да бутате таралясника . Абе дайте на хората по 20 ГВ за 20 лв. всеки месец И клиента доволен и операторите ще са доволни ! (woo)
-
- Регистриран: 30 сеп 2007, 16:48
Re: 100 000 MB за 100 дни от VIVACOM за плановете Smart и i-Traffic
Навсякъде на сайта на Виваком пише - ПОДАРЪК!
Ако не знаеш значението на тази дума, може да си отвориш тълковния речник. :D
Ако не знаеш значението на тази дума, може да си отвориш тълковния речник. :D
Нокия с фенерче.
Не е все едно, ако е бензин и неможеш да го изразходиш ще трябва да го върнеш на бензиностанцията (woo)
16ГБ за 24 лв. имат го за преподписване . другите нямат такава оферта
... що бе, пак е нещо. Другите оператори да не би да предлагат повече. Че е търговски трик, така е. Интересно ми е какво трябва да прави човек с мобилния си телефон, че да изхарчи толкова мегабайти. Сигурен съм, че има и такива, но не е масово.
Re: Re: 100 000 MB за 100 дни от VIVACOM за плановете Smart и i-Traffic
[Quote]Интересно ми е какво трябва да прави човек с мобилния си телефон, че да изхарчи толкова мегабайти. Сигурен съм, че има и такива, но не е масово. [/Quote]
Ако го разбиеш на 100 000Мб за 100 дни е 1000Мб/ден. С повечко видео и си ги направил без да ги усетиш.
Ако го разбиеш на 100 000Мб за 100 дни е 1000Мб/ден. С повечко видео и си ги направил без да ги усетиш.
-
- Регистриран: 05 апр 2016, 10:15
Re: Re: Re: 100 000 MB за 100 дни от VIVACOM за плановете Smart и i-Traffic
Детето ми прави през мобилния нет през айфона над половин терабайт месечно само през тубата. На Виваком това със стоте гигабайта го имам от година и гъзарията е пълна. Вижте снимката която съм добавил и още си работи, никой не го е спрял.
Re: Re: Re: Re: 100 000 MB за 100 дни от VIVACOM за плановете Smart и i-Traffic
[Quote]Детето ми прави през мобилния нет през айфона над половин терабайт месечно само през тубата[/Quote]
ОУ, ОУ, ОУ!
Това прави по 20 часа на ден, в продължение на месец, Full HD видео от Тубата на Айфон?
Или по 4 часа на ден 4К видео?
Абсурд и в двата случая да се случи на Айфоня ти, най-малкото батерията ще се овъгли.
Айде посмали фукнята и то доста...
ОУ, ОУ, ОУ!
Това прави по 20 часа на ден, в продължение на месец, Full HD видео от Тубата на Айфон?
Или по 4 часа на ден 4К видео?
Абсурд и в двата случая да се случи на Айфоня ти, най-малкото батерията ще се овъгли.
Айде посмали фукнята и то доста...
-
- Регистриран: 05 апр 2016, 10:15
Re: Re: Re: Re: Re: 100 000 MB за 100 дни от VIVACOM за плановете Smart и i-Traffic
Половин терабайт е стигал през Нексус 5 , през айфона 6S за предния месец има 187 ГБ. Ако не вярваш сложи едни пари на масата и ще ти дам достъп да погледнеш да ти изтекат очите че имам и карта с почти 900 ГБ този месец.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: 100 000 MB за 100 дни от VIVACOM за плановете Smart и i-Traffic
(blush) е то затова няма за нас останалите
Поне минималната да бяха вдигнали
А я направиха 64 .... ...
Пффф ....(no)
Поне минималната да бяха вдигнали
А я направиха 64 .... ...
Пффф ....(no)