Ядосан клиент потроши телефони и компютри в магазин на Apple

milenski73
Регистриран: 15 окт 2006, 12:11

Ядосан клиент потроши телефони и компютри в магазин на Apple

Мнение от milenski73 » 30 сеп 2016, 22:56

Накрая ще си ги плати като поп. Голям кеф това да строшиш 5 телефона, няма що.
Note 20 Ultra 5G

Wallker
Регистриран: 25 сеп 2012, 13:01

Re: Ядосан клиент потроши телефони и компютри в магазин на Apple

Мнение от Wallker » 01 окт 2016, 01:57

Евала на пича, изкефих му се! И на мен много пъти ми се е искало ей така да направя за където ме лъжат, а ми взимат парите най-нагло! Не конкрето за Apple, а за такива онлайн магазинчета с фалшива гаранция, където 5 пъти пращаш телефон за ремонт и 5 пъти ти го връщат повреден или с невалидна гаранция при условие, че телефона е нов и почти не е ползван, а за следи от употреба да не говорим! Само, че аз до такава степен се ядосвам, че ми иде не само да им счупя няколко телефона, а да им съборя магазина. За щастие обаче съм разумен човек и гледам да не си хабя нервите с такива неща, защото в България, каквото и да правиш, и на който орган да се оплачиш нищо няма да постигнеш. То и затова хората не си търсят правата, защото знаят, че нищо няма да постигнат освен да берат ядове няколко дни. Но на този пич евала му правя. Не съм сигурен дали той е прав и какъв точно е случаят му, но щом го е направил смятам, че вината е на монополната страна (Apple, които си правят каквото си искат), тъй като не посегна на хора и изглеждаше възпитан и спокоен. Просто си изкара ядът! Със сигурност обаче си личи, че няма да бъде техен клиент вече! :D

TNT9
Регистриран: 18 май 2012, 00:32

Мнение от TNT9 » 01 окт 2016, 02:28

да се оплачеш от гаранционно облужване от Епъл е доста странно, те са единствените които не ремонтират телефони а ти го заменят с чисто нов ! не мога да си обясня гнева на тоя човек, сега ща има да плаща цял живот Епъл продукти

TRG
Регистриран: 16 сеп 2012, 01:01

Re: Re: Ядосан клиент потроши телефони и компютри в магазин на Apple

Мнение от TRG » 01 окт 2016, 03:35

В България може да са цял живот - във Франция - максимум 1-2 години, а парите, които ще вземе от гледането на клипчето в YouTube могат да го хранят цял живот...

Blue Sky
Регистриран: 18 мар 2015, 21:47

Re: Re: Re: Ядосан клиент потроши телефони и компютри в магазин на Apple

Мнение от Blue Sky » 01 окт 2016, 08:02

[Quote]гледането на клипчето в YouTube могат да го хранят цял живот[/Quote]

Наистина ли го вярваш? :D

obje
Регистриран: 02 фев 2014, 10:33

Мнение от obje » 01 окт 2016, 08:59

Абе нещо не пишете за избухналия ishit ?

СтенлиРойс
Регистриран: 30 яну 2016, 11:58

Re: Re: Re: Ядосан клиент потроши телефони и компютри в магазин на Apple

Мнение от СтенлиРойс » 01 окт 2016, 13:43

[Quote] а парите, които ще вземе от гледането на клипчето в YouTube могат да го хранят цял живот...[/Quote]

Абсолютно си прав (yes)
Клипчето за Pokemon Go, на което тук всички се присмиваха, вече има над 6 милиона гледания. По 2 цента на гледане са 120 000 долара. Повечето от тях са режисирани.
Същото е и с клипчето с пробиването на новия айфон за да има жак. Всичко е за гледаемост. Когато публикуваха новината имаше около 150 хиляди гледания. Сега има 13 милиона. Смятайте печалбата сами. Много ясно, че никой няма да си пробие телефона.
Хората пари правят от глупостта. Настоящия клип подмина милион и половина гледания. Вече е на печалба пича (woo) ще ходиш да трошиш пък и ще заснемаш (woo)

silviivanova
Регистриран: 04 юли 2006, 23:05

Мнение от silviivanova » 01 окт 2016, 13:49

Ако беше в БГ,охраната щеше да го пребият ощре в Мола...добре че хората на запад са възпитани и охраната знае че ако го налази, ще го съди до дупка после...но тук в БГ...малииииии бой до припадък щеше да има...:D

СтенлиРойс
Регистриран: 30 яну 2016, 11:58

Re: Re: Ядосан клиент потроши телефони и компютри в магазин на Apple

Мнение от СтенлиРойс » 01 окт 2016, 13:54

[Quote]Ако беше в БГ,охраната щеше да го пребият ощре в Мола...[/Quote]

И аз първо това си помислих (woo)
Май наскоро охраната в един мол убиха човек.

obje
Регистриран: 02 фев 2014, 10:33

Re: Re: Re: Re: Ядосан клиент потроши телефони и компютри в магазин на Apple

Мнение от obje » 01 окт 2016, 15:28

Говориш глупости на килограм, брато. И като ти сметна на кило по 2 цента, ти вече си мултимилионер!

Отговори