Новите телефони Nokia – елате заради името, останете заради всичко останало
Новите телефони Nokia – елате заради името, останете заради всичко останало
Welcome back, Nokia! ако Гугъл не измислят нещо със серията Nexus, да я подновят например, Nokia ще са моите телефони в бъдеще ...
Re: Новите телефони Nokia – елате заради името, останете заради всичко останало
Нокиа е ТОП,на тия цени ще хване доста голям дял
Само едно име пролет не прави. В новите им модели няма нищо интересно и иновативно, среден клас безлични и сливащи се с останалите китайски предложения. В началото продажбите им ще са високи разчитащи на носталгия и любопитство от страна на бивши Нокиа фенове. В по-далечна перспектива с такива предложения нямат никакви шансове в преситения пазар на Андроид устройства.
Re: Re: Новите телефони Nokia – елате заради името, останете заради всичко останало
Изостават доста като хардуер, мисля че трябваше да стартират с Helio P10 в пластмасовия тел и SD625 в моделите след него. Визията им е рециклирана и демоде, особено на фона на очакваната вълна от галакси устройства с футуристичен дизайн.
Става, като за първи опит след трагедията микро мек + Ефлоп, която заличи целия производствен/софтуерен потенциал на Европа. Ние сме вече гола-вода в бранша и следва да приведем очакванията в унисон с възможностите на китайските нискобюджетни ишлемари.
Става, като за първи опит след трагедията микро мек + Ефлоп, която заличи целия производствен/софтуерен потенциал на Европа. Ние сме вече гола-вода в бранша и следва да приведем очакванията в унисон с възможностите на китайските нискобюджетни ишлемари.
Re: Re: Новите телефони Nokia – елате заради името, останете заради всичко останало
Нокиа беше топ навремето, но не успяха да се климатизират така да се каже с новото време в лицето на Епъл и айфон. Твърде дълго живяха на старите си постижения и накрая загубиха. Сега са поредният китайски производител използвайки името Нокиа, които ще бълват още телефони от среден клас (всякаш пазара вече не е наводнен с такива).
Пожелавам им успех, но вече изпуснаха вълната, и сега ще им се наложи да се борят с другите, които не отстъпват по качество на използваните материали или пък софтуерно. Предполагам, че след като отмине еуфорията по новите модели Н3/5/6 до 6 месеца, ще потънат в забрава. Ако бях на тяхно място, щях да възродя телефони като N-Gage, или 9210i Comunicator (мисля че беше), разбира се в съвременен вариант. Всеки би ахнал да държи мини лаптоп без рамки в ръцете си, разбира се наблъскан с всички иновации към днешна дата.
Единственият телефон, който мисля да си купя, ще е 3310 и то от носталгия!
Пожелавам им успех, но вече изпуснаха вълната, и сега ще им се наложи да се борят с другите, които не отстъпват по качество на използваните материали или пък софтуерно. Предполагам, че след като отмине еуфорията по новите модели Н3/5/6 до 6 месеца, ще потънат в забрава. Ако бях на тяхно място, щях да възродя телефони като N-Gage, или 9210i Comunicator (мисля че беше), разбира се в съвременен вариант. Всеки би ахнал да държи мини лаптоп без рамки в ръцете си, разбира се наблъскан с всички иновации към днешна дата.
Единственият телефон, който мисля да си купя, ще е 3310 и то от носталгия!
Samsung GALAXY S22 Ultra
Re: Re: Re: Новите телефони Nokia – елате заради името, останете заради всичко останало
Ако до два месеца не пуснат ТОП устройство, ще потънат.
Аз ГИ чаках, ама едва ли ще ги дочакам!!!
Аз ГИ чаках, ама едва ли ще ги дочакам!!!
Ахаха неверници :D Съмнявам се да покажат скоро нещо без рамки. Предстоящия им флагман като външен вид ще е с дизаин като някакво продължение на Лумиите, но без тия оранжево зелени бои които не се възприемаха така насериозно. Ще са черни и сиви както повече отива на един съвременен флагман. Чист андроид, без шитни, което ще направи телефона бърз. Камерата ще е пушка, това е сигурно. Дано вкарат и нещо ново като технология, те винаги са били иноватори.
[Quote]Камерата ще е пушка, това е сигурно. [/Quote]
От къде е сигурно? Някой тук беше писал, че PureView технологията е останала в Майкрософт и новите нямат право да я ползват... Тя определено бие всичко, но за съжаление май няма да я видим... Все пак сме в очакване.
От къде е сигурно? Някой тук беше писал, че PureView технологията е останала в Майкрософт и новите нямат право да я ползват... Тя определено бие всичко, но за съжаление май няма да я видим... Все пак сме в очакване.
Не, те няма да използват PureView повече, както и Carl Zeiss също, но новия им флагман щял да е със страхотни фотографски възможност. Няма да си сътрудничат с никой по отношение на камерата, ще заложат на личен опит.