iPhone 8 има по-малка батерия от iPhone 7
iPhone 8 има по-малка батерия от iPhone 7
Иновация, революция. Гоуема работа... (no)
Re: iPhone 8 има по-малка батерия от iPhone 7
Интересното е, че хардуера е по-мощен, батерията - по-малка a времето за ползване същото. Но пък цената...
Re: iPhone 8 има по-малка батерия от iPhone 7
Само да добавя че и софтуера ще е същия поради тяхната политика за обновления и ми е странно как ще е оптимизиран за новата батерия а за старата няма да се отнася (т.е. би трябвало старата да издържа още повече). Явно е поредната издънка и ще стане едно от много разочарования. Времето ще покаже. Самсунг си изпатиха вече е време и Епъл да започнат да си сърбат попарите.
Re: Re: iPhone 8 има по-малка батерия от iPhone 7
Капацитета на батерията е едната страна,а колко консумират компонентите е другата. Само това че процесора е произведен по нов 10nm производствен процес е достатъчно да компенсира по-малката батерия.
И все пак е доста тъпо да намаляват батериите, особено на фона на това, какви батерии слагат другите производители в подобни телефони.
И все пак е доста тъпо да намаляват батериите, особено на фона на това, какви батерии слагат другите производители в подобни телефони.
Re: Re: Re: iPhone 8 има по-малка батерия от iPhone 7
7 плюса ми кара 2 дена без проблем всеки който ползва айфон знае за какво говоря
Re: Re: Re: Re: iPhone 8 има по-малка батерия от iPhone 7
Вземи си една 8-ца и една 10-ка и ги сравни, да видим какво ще ти е мнението.
Re: Re: Re: Re: Re: iPhone 8 има по-малка батерия от iPhone 7
Ще ги взема и ще пиша аз лично смятам че модела Х е дърво но това е само мое мнение