Вече можете да се абонирате за HBO GO директно срещу 10 лева на месец
Вече можете да се абонирате за HBO GO директно срещу 10 лева на месец
Е защо някой би се абонирал само за HBO GO, след като, ако си го пуснеш за тв-то ти идва безплатно (на същата цена, че дори и по-евтино го предлагат оператори, ако си с 2 годишен договор)... :)
Бъдете добри едни към други! Да обиждаш някого заради предпочитанията му е много ниско! Намасте!
Re: Вече можете да се абонирате за HBO GO директно срещу 10 лева на месец
По тъпото е, че ако се абонирам на моя кабелен оператор във Видин нямам hbo go. :D
Не всички ползват кабелна телевизия. Това е друга опция за ползване без да е нужно обвързване с други услуги.
По-евтино от Netflix, с по-добре локализирано съдържание, едновременно гледане на 2 устройства, HD...
По-евтино от Netflix, с по-добре локализирано съдържание, едновременно гледане на 2 устройства, HD...
-
Последна промяна от npet на 14 авг 2020, 11:01, променено общо 1 път.
-
Re: Re: Вече можете да се абонирате за HBO GO директно срещу 10 лева на месец
Някои пък не ползват Интернет и затова не е отживелица ;)
Re: Re: Re: Вече можете да се абонирате за HBO GO директно срещу 10 лева на месец
-
Последна промяна от npet на 14 авг 2020, 11:01, променено общо 1 път.
-
Re: Re: Вече можете да се абонирате за HBO GO директно срещу 10 лева на месец
HD, но аудиото ми го вади като обикновено стерео. Като си сваля филм от замунда примерно, аудио системата ми засича веднага дали е с DD, DTS или DTS-HD Master Audio. Като пусна филм през браузъра от gbo go си стои стандартната аудио настройка... Тва за мен е много тъпо.
-
- Регистриран: 27 юли 2015, 16:52
[Quote]HBO GO директно срещу 10 лева на месец[/Quote]
Директно срещу 30 лева ако ми плащат може да го пускам един път седмично.
Директно срещу 30 лева ако ми плащат може да го пускам един път седмично.
Защото, като се абонираш само за НВО Go можеш да се откажеш когато искаш от услугата и след това като имаш време да гледаш отново да я подновиш - не се обвързваш с договори.
Кабелните оператори плащат голяма част от месечната такса и затова е и по-евтино. Целта е чрез тази услуга лесно да превличат нови клиенти. Така един човек като си каже за какво да се абонирам за тъпата бг кабелна тв и като разбере че щу получи безплатен достъп до прижението ще си направи абонамент че даже и за 2 години. Това, че определени опрератори може да го предлагат безплатно неозначава, че клиентите неплащат за приложението без те да знаят. Просто се увеличава с малко цената на другите услуги които предлага оператора и така хем си гарантира абанати в рамките на 2 години и хем рекламира че предлага безплатно НВО Go.
Кабелните оператори плащат голяма част от месечната такса и затова е и по-евтино. Целта е чрез тази услуга лесно да превличат нови клиенти. Така един човек като си каже за какво да се абонирам за тъпата бг кабелна тв и като разбере че щу получи безплатен достъп до прижението ще си направи абонамент че даже и за 2 години. Това, че определени опрератори може да го предлагат безплатно неозначава, че клиентите неплащат за приложението без те да знаят. Просто се увеличава с малко цената на другите услуги които предлага оператора и така хем си гарантира абанати в рамките на 2 години и хем рекламира че предлага безплатно НВО Go.
Re: Re: Re: Вече можете да се абонирате за HBO GO директно срещу 10 лева на месец
Тези приложения са бъдещето на телевизията.
Новото поколение в Сащ обича да стриймва от различни приложения.
Новото поколение в Сащ обича да стриймва от различни приложения.