Huawei ще демонстрира Mate 10 Pro и Mate 10 lite в Бургас, Варна, Пловдив и София
Huawei ще демонстрира Mate 10 Pro и Mate 10 lite в Бургас, Варна, Пловдив и София
Интересно,може да погледна.
Re: Huawei ще демонстрира Mate 10 Pro и Mate 10 lite в Бургас, Варна, Пловдив и София
Аз си купих Mate 10 Lite синия вариант за коледен подарък, че ако не си направя сам, няма кой да ми подари нищо.
Re: Huawei ще демонстрира Mate 10 Pro и Mate 10 lite в Бургас, Варна, Пловдив и София
[Quote]Експертите на Huawei [/Quote]
Ако чакаме на някой "бг експерт" да ни отваря очите, няма смисъл да купуваме.
И дано въпросните експерти не са наети от същата агенция, която миналата година метна из МОЛ-овете едни кифли, които не сд дори на Вие с мобилните телефони, а камо ли да те накарат да си купиш даден модел.
Апарата (за Про версията говоря) е достатъчно добър, а това са поредните похарчени не малко пари от фирмата, които (в случая) са хвърлени на вятъра.
Ако чакаме на някой "бг експерт" да ни отваря очите, няма смисъл да купуваме.
И дано въпросните експерти не са наети от същата агенция, която миналата година метна из МОЛ-овете едни кифли, които не сд дори на Вие с мобилните телефони, а камо ли да те накарат да си купиш даден модел.
Апарата (за Про версията говоря) е достатъчно добър, а това са поредните похарчени не малко пари от фирмата, които (в случая) са хвърлени на вятъра.
Ако искаш незабавно да видиш резултатите от труда си, мий чинии!
Re: Re: Huawei ще демонстрира Mate 10 Pro и Mate 10 lite в Бургас, Варна, Пловдив и София
Може ли да споделиш повече впечатления защото и аз съм се насочил към него но никъде не успях да намеря мострена бройка за да я тествам въпреки че раздават рекламни брошури (Виваком, Технополис)
Телефонът е хубав, но е почти на цената на Note 8.
Лично аз ще изчакам да видя какво ще предложи S9 и Nokia 9, защото за сега според мен SD и Exynos са по-добрите процесори. Единственото, което чакам е читава поне 20МР камера, каквато имам на дъртата 950-ка.
Лично аз ще изчакам да видя какво ще предложи S9 и Nokia 9, защото за сега според мен SD и Exynos са по-добрите процесори. Единственото, което чакам е читава поне 20МР камера, каквато имам на дъртата 950-ка.
Re: Re: Huawei ще демонстрира Mate 10 Pro и Mate 10 lite в Бургас, Варна, Пловдив и София
Имах удоволствието преди няколко дни да разцъквам телефона, и мога да кажа само една дума за него. Уникален!!! Много бърз, страхотни цветове и супер компактен. Не можах да си поиграя с камерата по-обстойно, защото ми беше неудобно (и други искаха да го разгледат), а и аз не си падам фотограф.
Скоро ще пускам комбинирана услуга ТВ + мобилна услуга за майка ми, но за съжаление няма да се възползвам от възможността да си го купя, защото имам две други належащи покупки преди коледните празници. Иначе това беше изборът ми за нов смартфон, за следващите две години.
Скоро ще пускам комбинирана услуга ТВ + мобилна услуга за майка ми, но за съжаление няма да се възползвам от възможността да си го купя, защото имам две други належащи покупки преди коледните празници. Иначе това беше изборът ми за нов смартфон, за следващите две години.
Samsung GALAXY S22 Ultra
Аз си го купих Mate 10 Pro с 360 градусова камера която е подарък към телефона.Не от България от Норвегия.Само едно ще ви кажа всеки лев който съм дал за телефона си заслужава.
Мен пък вече ме дразни агресивната маркетингова политика на Huawei. Преди бяха симпатична компания, а последните 2 години се рекламират навсякъде - билбордове, молове и къде ли не още. За мен това е отблъскващо. (no)
[Quote]Мен пък вече ме дразни агресивната маркетингова политика на Huawei.[/Quote]
Ами отиди на 2 лекции в произволен университет и ще ти се изясни много бързо простата истина- рекламата продава. Да виждаш реклами на ЛГ, Сони и НТС- не виждаш такива, нали? Е, те и телефони не продават много- познай що ;)
Ами отиди на 2 лекции в произволен университет и ще ти се изясни много бързо простата истина- рекламата продава. Да виждаш реклами на ЛГ, Сони и НТС- не виждаш такива, нали? Е, те и телефони не продават много- познай що ;)
Тъжното е друго. Никой не е прочел първото правило на рекламата – „Външният вид продава стоката”. Трагичното е точно това, хвърлят се колосални суми за промяна на съдържанието, а външния вид си е същия. Отнася се за всички, без изключения. Хуавей има тази възможност да отдели точно средства за това, но него прави. Година след година, копират външния вид на поредния айфон, и въобще не осъзнават, че това означава само едно, ние сме вторите след оригинала. Ето новият, пак щял да копира текущия Х. Смешно и трагично е. Почти съм сигурен, че отделите им, за хардуер и дизайн, са много по-големи от тези на ейпъл. Просто Хуавей работи в толкова много направления на тема хардуер и комуникации, че няма й база за сравнение.
Толкова никой не разбира, че достатъчно е да сменят външния вид, при същото съдържание, и ще продават, като нов продукт. Всички тъпо и упорито ровят дъното, слагат 1000GB памет, 1000 ядра процесор, и други подобни, а външния вид си е същия. И се чудят защо интереса към устройството затихва бързо, и потребителите изчакват следващия модел. Оня ден пишеше, че вече количествата към доставчиците за новия Х се намаляват за пореден път, а беше опит за нещо лееееко по-различно. И това колко, 1-2 месеца след пускането в продажба. Но темата е за Хуавей, и за това няма да пускам линкове.
Ето малко обобщена информация за Хуавей, от обща култура който го интересува.
https://3dnews.ru/962548
Толкова никой не разбира, че достатъчно е да сменят външния вид, при същото съдържание, и ще продават, като нов продукт. Всички тъпо и упорито ровят дъното, слагат 1000GB памет, 1000 ядра процесор, и други подобни, а външния вид си е същия. И се чудят защо интереса към устройството затихва бързо, и потребителите изчакват следващия модел. Оня ден пишеше, че вече количествата към доставчиците за новия Х се намаляват за пореден път, а беше опит за нещо лееееко по-различно. И това колко, 1-2 месеца след пускането в продажба. Но темата е за Хуавей, и за това няма да пускам линкове.
Ето малко обобщена информация за Хуавей, от обща култура който го интересува.
https://3dnews.ru/962548