iPhone 8GB
Re: Apple iPhone
Ами тъкмо на Симбиана можеш да му качваш доста повече приложения, отколкото на ОС Х!
Предпочитам многото и полезните приложения на Симбиана, отколкото 3D ефектите, прозрачностите и Expose на ОС Х! И ти, нали!
Естествено.Ще дойде време и Symbian базираните устройства да се сдобият с такива ефекти и т.н.Не че е много важно,но пък все е нещо.
Само да не го претрупат прекалено много с ненужни ефекти. Иначе ако го направят с мярка, ще бъде супер, нали Симбиан е най-добрата ОС за телефони, все пак. Стабилност, много приложения и радващи окото визуални ефекти... Бижу ще е!
-
- Регистриран: 01 ное 2005, 20:26
само едно е тъпото-че няма да се предлага в БГ скоро!за сега е само за УСА :( тъпо са го направили,като по този начин губят голям пазар в европа и останалата част от света освен УСА!
Грешка - телефона ВЕЧЕ го има в БГ, засега е само една бройка, но от следващия месец ще се приемат поръчки. Можеш да го разгледаш в магазина на ъгала на Фритйофнансен и Васил Левски, отстрани на НДК, в представителния магазин на Мола ми го казаха преди малко и утре мисля да ходя да вида за какво иде реч...
;))
;))
Пиши впечатления утре:)! Но няма да може да се ползва като телефон, все пак няма АТ&Т в България. Много бързо го внесохме. Голяма работа сме българите.:)
Да и на мене ми казаха че не може да звъни тука ( да се ползва като телефон де). Колкото до бързия внос много-много не се учудвам (стига да е истина това де) - тука в Бг могат да се видят много стоки - коли, телефони и др. техника - още преди официялната им премиера, веднага се сещам за Майбах примерно, който се "моташе" по улиците на София още преди официално да се продава даже(!) . Ще отида утре да видя пък ще пиша ако инфото се потвърди.
;))
;))
Лъч надежда:
http://www.intomobile.com/2007/07/10/major-iphone-update-in-works.html
http://www.intomobile.com/2007/07/10/major-iphone-update-in-works.html