iPhone 8GB

m-r,esato
Регистриран: 19 май 2007, 22:52

Re: Apple iPhone

Мнение от m-r,esato » 21 яну 2008, 15:03

S60 Touch ще си е заслужавал времето за разработка според мен. Колкото повече време се отдели за създаването му, толкова по-добър ще е той. В крайна сметка времето е работа, т.е. резултати, те не си чоплят носа по цял ден.

Apple ако искат и 20 iPhone-а да представят - това не значи, че ще предложат нещо по-добро от Nokia. SE и Samsung като представиха по 30-40 телефона, да не би да изхвърлиха Nokia от пазара?

Aslan винаги когато си писал мнение, ВИНАГИ имаш някаква добра логика, но тя се базира на грешни основи. Замисляй се малко преди да пишеш.

Потребителски аватар
board
Регистриран: 25 окт 2006, 14:01

Мнение от board » 21 яну 2008, 23:06

m-r,esato не разбирам защо водиш нещата към Nokia vs. Apple ? Няма смисъл приятелю , особенно пък сравнения с неизлезли още модели.
В крайна сметка насоченоста на телефоните е доста различна.
За мен поне , айфон на първо място е фешън телефон от рода на шоколадите на LG или призма и 8800 на нокиа. Има прекрасен дисплей и много приятен интерфейс - красив , лесен за работа и доста бърз. Перфектен за хора за който дизайна е сред първите критерии.
От друга страна както вече казах хардуера му е мощен и когато се натовари пълноценно , може да стане интересно.
Но разбира се айфона си има и доста дразнещи недостатъци.

Въпроса е там , че дори и да не се вписва в моите или твоите критерии за добър телефон , това не означава че не е чудесен избор за някой друг.

bourne
Регистриран: 20 сеп 2007, 19:42

Мнение от bourne » 21 яну 2008, 23:38

Xардуер на Samsung ама като разгледах Armanito на един приятел нямаше нищо общо с iPhone-a, много по бавно телефона отговаряше на цъкането по дисплея, а да не говориме ако се напълни 1,2GB карта. За дисплеля мисля 4е няма смисал да говора каква е разликата м/у 2та. Менютата на Samsung си седат едни и същи от 2 години, което прави телефоните им още по- ммм скучни? Та за мене само N95 8GB, SE W960 могат да се сравнат с iPhone-a и могат да ме накарат да се зачуда в избор на нов телефон, но не чак толкова :P

bourne

Мнение от bourne » 22 яну 2008, 23:34

Дори слепите и глухите разбраха, че S60 ще е по-добър от iPhone-a въпреки, че не мисля че ще е нещо нечувано и невиждано до сега.
А и не мисля, че е някакво кои знае какво постижение да изкараш телефон по добър от модел от преди 1 година(и защото някои ще се изхитрее) и да знам, че iphone-a от 29 юни, но просто докато S60 излезне сигурно ще мине и повече време.

m-r,esato

Мнение от m-r,esato » 23 яну 2008, 00:32

Тук не говорим за сравнение между iPhone и телефона на Nokia с S60 Touch, говорим за платформите им. Ако става дума за сравнение, то ще е между 3G iPhone и телефона на Nokia с S60 Touch, но засега няма достатъчно информация и ще оставим този спор за в бъдеще. :)

bourne

Мнение от bourne » 23 яну 2008, 19:39

Само немога да разбера защо се бави още пускането на тъпиа iphone. Направо ми мина мерака доде го чакам :(

apolon25
Регистриран: 01 мар 2005, 01:38

Мнение от apolon25 » 23 яну 2008, 19:59

В Англия телефона е пълен провал.

http://www.mobilebulgaria.com/news/view.php?id=7724

И между другото за сега само в 4 държави се предлага телефона защо ли?
Май цялата истерия с телефона е за да спечели Стив Джобс яко пачка а не да стане масов телефона.Именно затова се заключва и се предлага само от 1 оператор.
А и с рецесията която се очаква в Америка нищо добро не очаква Aplle!
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.

НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ :D

m-r,esato

Мнение от m-r,esato » 23 яну 2008, 20:21

Печалбата от всяка бройка iPhone е ОГРОМНА, а разходите, които от Apple правят са минимални - те не се занимават да предлагат официално телефона в много държави, защото това ще им струва доста пари за реклама, за сключване на договора между оператора и Apple и т.н. Това е печелившо за компанията, тъй като от Apple знаят, че част от техните телефони ще бъдат отключени и продадени в други държави. Т.е. те си спестяват разходите по маркетинга, които се оказват излишни - излишни са, защото от Apple са вложили много пари в маркетингови кампании в тези четири страни, където официално го продават(отскоро и в Япония, така че са пет), което от своя страна води до засилен интерес от страна на гражданите на останалите държави. И макар че Стийв Джобс прави много пари по този начин, това все пак е некоректно и ограничаващо спрямо потребителите, които живеят в страни, в които не се внася официално iPhone, тъй като те трябва да плащат много по-висока цена от официалната, а освен това телефоните са им "нелегални". А причината всъщност е в Apple, потребителите не са виновни, че от Apple налагат някакви ограничения.

mobile fen4o
Регистриран: 22 окт 2007, 20:07

Мнение от mobile fen4o » 23 яну 2008, 20:22

Кога ще почнеш да пишеш грамотно?

bourne

Мнение от bourne » 23 яну 2008, 22:43

Значи правилно си мисля, че изобщо няма да излезне официално тука, а не ми се купуват некви заключени боклуци...

Отговори