iPhone 3G S
Re: Apple iPhone 3G S
Точно това беше идеята на поста ми. :)
-
- Регистриран: 30 апр 2009, 13:12
Може би наистина ще закупя новия айфон и то доста скоро, защото ми допада. Но както казах освен по-мощният процесор и повечето рам, какво е другото различно? Нали точно ти, keyone, ми се обесняваше, че всеки недостатък при Apple iPhone 3G може да се реши с някакво приложение? Така е и с записването на видео и аудио.
А сега къде е проблема?
-
Никъде. Написах първото си мнение, просто за да изкажа какво мисля, а не за да хвърлям в мисли феновете на айфон. Според мен няма никакъв спор и хората трябва да продължават да дават мнения за новия телефон от Епъл.
Извинявам за офф-а, но искам да споделя радоста си, че новият айФоун ти харесва. Знчи има напредък. :)
-
Е да, вярно е - има напредък :)
Какви са вариантите за закупуване на новия iPhone, освен от Глобук, тъй като тяхната цена ще е 1300-1400(за 16GB), до колкото разбрах от разговора с тях.
Някъде из темата се споменаваше за Pay N Go опцията на O2, като цената беше £399 (което прави 920лв. по сегашните курсове) за 16GB версията на телефона.
Предложения, моля!
Някъде из темата се споменаваше за Pay N Go опцията на O2, като цената беше £399 (което прави 920лв. по сегашните курсове) за 16GB версията на телефона.
Предложения, моля!
Изчакай до началото на другият месец. Тогава ще е излязъл и ще си избереш от къде и на каква цена да го вземеш. :)
Само да допълня че и във Борсата на Мобиле България ще се появят обяви за телефона малко търпение около месец поне и ще може да се намери на много добра цена а това че Globul ще го продава за 1400 лева не е вярно , очаква се на цената на старата версия да се продава телефона.
Цената на iPhone 3G 16GB отключен, без абонаментен план е 1279, според информацията, която ми дадоха.
Едва ли ще пуснат и новия телефон за по-малко. :)
Едва ли ще пуснат и новия телефон за по-малко. :)