iPhone 3G S
Re: Apple iPhone 3G S -iPhone 3G S ще струва 719 евро в Италия?
Стига с тия снимки бе! Няма смисъл!
Re: Apple iPhone 3G S -iPhone 3G S ще струва 719 евро в Италия?
Е хе, Стиви на младини какъв е бил само! Жалко, че сега има здравни проблеми.
-
- Регистриран: 13 сеп 2006, 21:58
Re: Apple iPhone 3G S
Колко mAh му е батерията на телефона?
Мисля, че е около 1200mAh.
iPhone 3G 8GB - 342.50
iPhone 3G S 16GB - 440.40
iPhone 3G S 32GB -538.30 (v paundi)
В мрежата на О2 Англия
iPhone 3G S $199
iPhone 3G $99
http://shop.o2.co.uk/update/iphone.html
iPhone 3G S 16GB - 440.40
iPhone 3G S 32GB -538.30 (v paundi)
В мрежата на О2 Англия
iPhone 3G S $199
iPhone 3G $99
http://shop.o2.co.uk/update/iphone.html
Има ли вариянт, телефона да бъде закупен от O2, ако не си от UK?
Изключвам "познатите", които евентуално да го пратят, понеже за съжаление нямам такива там.
Изключвам "познатите", които евентуално да го пратят, понеже за съжаление нямам такива там.
Извинявайте за въпроса, но защо след като цените на апарата които публикувате са на стойност между 1200-1300 лв, в Бг офертите почват от 1700 лв? Търговската надценка е важно нещо, но и 400-500 лв отгоре....е леко казано нахално.
Няма за какво да се извиняваш приятел, въпроса ти е напълно уместен и коректен. Бързам да ти отговоря, а именно на телефона цената е такава сега, защото все още не е пуснат официално във България.На 9 юли е официланата дата за старта на продажбите у нас, след това се очаква да се нормализират цените в диапазона 900-1000лв.Ако си решил да се сдобиеш с телефона въоръжи се с малко търпение,точно след 16 дни ще го има телефона на прилична цена.:)
Желая ти успех.
Желая ти успех.
Благодаря за отговора:) Аз очаквам цена от Глобул около 1200 лв, което пак е по-добре от съществуващите оферти.
@sofiabos,
Снимката, която си дал ясно показва, че "датата" написана там е JUL '09, което значи ЮЛИ 2009, a не 9 ЮЛИ (заради апострофа).
Ако обаче се окаже, че са имали предвид 9 Юли (което силно ме съмнява, все пак става въпрос за 70+ страни), значи от Apple са глупави, след като не могат да си формулират правилно датата на излизане на телефона. Всички знаят, че двуцифрено число с апостроф отпред е краткото изписване на дадена година.
Снимката, която си дал ясно показва, че "датата" написана там е JUL '09, което значи ЮЛИ 2009, a не 9 ЮЛИ (заради апострофа).
Ако обаче се окаже, че са имали предвид 9 Юли (което силно ме съмнява, все пак става въпрос за 70+ страни), значи от Apple са глупави, след като не могат да си формулират правилно датата на излизане на телефона. Всички знаят, че двуцифрено число с апостроф отпред е краткото изписване на дадена година.