iPhone 3G S
Re: Apple iPhone 3G S
Haide 4estito i na men. V4era se sdobih s iPhone 3GS 32GB fabri4no otklu4en. Pojelavam go na vsi4ki, unikalno telefon4e. Dneska ne s1m spal , cqla no6t sam go razglejdal.(woo)
-
- Регистриран: 02 окт 2006, 14:22
Момци, няма ли да ми е мн.сложен тоя 3GS при положение, че не разбирам много и нямам нерви да се ровя и уча? Харесва ми, чувам само добри отзиви, но не смея да си го купя, да не се окаже прекалено сложен за работа. От години съм само на Симбиани и преминаването на новата ОС малко ме плаши. Как смятате?
Мерси!
Мерси!
Определено 3gs не е сложен даже напротив , именно затова доста хора го харесват защото се работи лесно с него. Телефо на притежава един основен бутон или така наречения home бутон. Когато влезнеш в приложение и после искаш да излезеш от него , просто го натискаш и те връща на началният екран . Това е "сложноста" :D.
Погледни некой клипчета в нета и ще видиш , че няма нищо сложно даже напротив.
Погледни некой клипчета в нета и ще видиш , че няма нищо сложно даже напротив.
Това е най-сложното. http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=5886
Не е само това .. следва и изключително трудната процедура по инсталиране на приложения и игри .. изисква се изтегляне на файла с играта/приложението и много бързо натискане на левия бутон на мишката два пъти .. след това остава само да се свърже телефона с кабел към компютъра. :P
Положението се усложнява още повече от двата БГ форума с хиляди потребители и подробни описания как се прави всичко като за 5 годишни деца.
Но в крайна сметка съм сигурен, че със висшето образование, което си придобил с боравенето със Симбиан няма да изпиташ никакви проблеми .. освен да повярваш, че всичко става толкова лесно (whistle)
Положението се усложнява още повече от двата БГ форума с хиляди потребители и подробни описания как се прави всичко като за 5 годишни деца.
Но в крайна сметка съм сигурен, че със висшето образование, което си придобил с боравенето със Симбиан няма да изпиташ никакви проблеми .. освен да повярваш, че всичко става толкова лесно (whistle)
-
- Регистриран: 27 ное 2009, 14:29
trqbva li ti sony ericsson c902 ??
и аз си точа забите на този тел но и аз като теб сам боравил доста време само с Simbian и за това не сам си го купил не искам да дам толкова пари и после само да го ледам (whistle)
(woo)
"Рекордна цена удари модифициран вариант на iPhone 3GS. Британски ювелир от компанията Goldstriker създаде модел на смартфона, който претендира да е най-скъпият в света.
iPhone 3GS Supreme струва невероятните 3,2 милиона долара. Смартфонът съдържа 271 грама 22-каратово злато. Направата му е отнела на Стюърт Хюз цели 10 месеца.
На логото са инкрустирани 53 брилянта с тегло 1 карат. Още 136 брилянта с общо тегло 68 карата украсяват лицевата част на устройството. Най-големият брилянт, 7,1 карата, е разположен на мястото на навигационния бутон.
iPhone 3GS Supreme се помества в специално създадена кутия с тегло 7 кг, направена от гранит, а вътрешността й - от скъпи тъкани, злато и кожа.
Купувач на смартфона е австралийски бизнесмен, който развива дейност в златарската промишленост."
Ако закъсаш финансово почваш да продаваш от брилянтите ...
(cyber)
"Рекордна цена удари модифициран вариант на iPhone 3GS. Британски ювелир от компанията Goldstriker създаде модел на смартфона, който претендира да е най-скъпият в света.
iPhone 3GS Supreme струва невероятните 3,2 милиона долара. Смартфонът съдържа 271 грама 22-каратово злато. Направата му е отнела на Стюърт Хюз цели 10 месеца.
На логото са инкрустирани 53 брилянта с тегло 1 карат. Още 136 брилянта с общо тегло 68 карата украсяват лицевата част на устройството. Най-големият брилянт, 7,1 карата, е разположен на мястото на навигационния бутон.
iPhone 3GS Supreme се помества в специално създадена кутия с тегло 7 кг, направена от гранит, а вътрешността й - от скъпи тъкани, злато и кожа.
Купувач на смартфона е австралийски бизнесмен, който развива дейност в златарската промишленост."
Ако закъсаш финансово почваш да продаваш от брилянтите ...
(cyber)
Брей... чак нереално ми звучи :)
-
- Регистриран: 18 яну 2007, 11:48
Имам един въпрос. Защо тоя телефон е толкова скъп из Европа, а в САЩ е двойно или тройно по-евтин. Къде е смисъла да се дават 1500 лв за това нещо след като в другите страни може за 300 400 евро или 200 долара в САЩ?