iPhone 4

kipe
Регистриран: 13 окт 2007, 20:59

Re: Apple iPhone 4 microSIM

Мнение от kipe » 08 юни 2010, 12:01

На феновете да ви е "честито" и това:
[Quote]...рекламната платформа iAd, която разкрива допълнителни възможности за печалба от приложенията. Рекламите в нея се явяват малки интегрирани приложения, пускани в рамките на други приложения...[/Quote]

Възнамеряват да завладеят почти половината рекламен пазар. Браво, браво...

crapmail
Регистриран: 24 окт 2008, 20:38

Мнение от crapmail » 08 юни 2010, 12:02

iPhone-а става все по-симпатичен, но вече трябва да измислят по-голям екран, поне 3.7".
Това с Wi-Fi видео обаждането ще е супер трудно за осъществяване. Как ще работи като звъннеш на някой си казвате айде на видео, почвате да търсите wi-fi мрежи, чакате да се вържете, обикаляте до settings менюто чак за тази настройка, след което говорите каквото говорите и изключвате после wi-fi след обаждането (ако не искате да ви отиде батерията). Това никак не е удобно да се прави всеки път...

Потребителски аватар
board
Регистриран: 25 окт 2006, 14:01

Мнение от board » 08 юни 2010, 12:51

Май не си ползвал iphone, защото при него няма никаква нужда да си гасиш Wi-Fi-я. Има чудесен енергиен мениджмънт и почти не се забелязва при живота на батерията. Като същевременно автоматично те закача за всяка Wi-Fi мрежа, за която има настройки, без да се налага да правиш каквото и да е.

Колкото до видео разговора си е голяма глупост. Някаква съвсем отделна видео услуга от тази на операторите. Не че някой ползва видео разговори изобщо.

Иначе ми е много интересно, какво ще в положението с обхватите при тези антени вградени в панела.

РПГ - Sage
Регистриран: 05 дек 2005, 17:09

Re: Apple iPhone 4

Мнение от РПГ - Sage » 08 юни 2010, 13:10

[Quote]Изумих се като прочетох, че в андроид магазина са удобрили приложение с което да се оувърклоква процесора - можеш директно да си развалиш телефона[/Quote]Доста ме озадачаваш с този коментар... :S Чак дотам ли ви се изкриви мисленето на Apple маниаците?

Но наистина iPhone 4 HD или както там последно ще му е заглавието на модела е много добра машинка (yes) Той и Milestone е с 1 говорител... не че не е сериозен минус, но не е болка за умиране.

Navo
Регистриран: 09 ное 2004, 22:03

Мнение от Navo » 08 юни 2010, 13:54

Погледни снимките в пълен размер и после ще говорим пак дали има или няма шум. ;)
Със сигурност не е най-голямата матрица в телефон. В момента това се води nokia n8, и не не съм фен на нокиа, въобще. Алъл пестят пари от камерата и то не малко. Като запознат с политиката на епъл - да се изхвърлят и хвалят като ловно рибарска дружинка, щяха да сложат 20мп - ако не беше цената и обема на файловете - току виж позабави бързата им операционна система.
И да, естествено че качеството на изображението зависи и от оптиката, и в случая най-вече от алгоритъма на обработка на изображението. Но явно са наблегнали на цветовете, а не на детайла и подтискането на шума.

keyone
Регистриран: 13 юни 2005, 18:18

Мнение от keyone » 08 юни 2010, 14:18

Моля те, не пиши повече. Разбери, само се излагаш. От първте ти три изречения си личи колко си запознат с телефона.

Потребителски аватар
chilko
Регистриран: 12 авг 2004, 21:10

Мнение от chilko » 08 юни 2010, 14:26

накой от тези сензори ще да е - http://www.ovt.com/products/category.php?id=11

buttman
Регистриран: 29 дек 2005, 13:02

Мнение от buttman » 08 юни 2010, 14:28

Аз съм го ползвал - батерията е едно от най-слабите му места. Ако искам да изкарам повече от ден,трябва почти всичко да изключа. Относно WI-FI - от Аpple препоръчват да се изключва.
Turn off Wi-Fi: If you rarely use Wi-Fi, you can turn it off to save power. Go to Settings > Wi-Fi and set Wi-Fi to Off http://www.apple.com/batteries/iphone.html

Всъщност - половин денонощие с вкл. поща,известия, локализация и т.н. Доста е дразнещо.

Потребителски аватар
board
Регистриран: 25 окт 2006, 14:01

Мнение от board » 08 юни 2010, 15:20

Аз лично никога не си гася Wi-Fi-я на айфона и спокойно си изкарва два дни.

19Krpm
Регистриран: 22 авг 2009, 20:57

Мнение от 19Krpm » 08 юни 2010, 15:28

Аз лично много мърморя за батерия като цяло, но с течение на времето се убедих, че батерия и смартфон са немислими едно до друго - просто trade off. Затова и не бих си купил смартфон, нямам смислена нужда да го ползвам, за щастие има всякакви телефони :) Аз лично се интересувам от много разговори, отлична камера и запис на видео, логично, моят избор би бил Сони Ериксон, например. В този ред на мисли, това не означава, че Айфоун е лош - просто е насочен към друга аудитория. За мен цената също би била проблемна - мога да извадя например 1000 лв за телефон, но ако наистина ми върши работа, а за мен Айфоун е просто неподходящ, тоже не съм и убеден, че струва толкова. Както обикновено обаче, предполагам, че цената за България ще е в евро и почти 1.5 пъти по-скъпа от САЩ - оправданието е в малкия пазар, както винаги. Според мен - стартова цена от около 1300-1800 без план и около 900-1100 с план/карта.

Отговори