iPhone 4
Re: Недоволен от IOS4
Само поправка ( и аз харесвам нещата нa Apple ) - ще бъдат продадени 100 млн айфони, айподове и айпади взети заедно, не само айфони :)
Иначе съм съгласен, че новия айфон няма конкуренция. Само ако видя някоя снимка на тъмно с iPhone 4 ще ми стане по-спокойно на душата, но... ще се чака :)
Иначе съм съгласен, че новия айфон няма конкуренция. Само ако видя някоя снимка на тъмно с iPhone 4 ще ми стане по-спокойно на душата, но... ще се чака :)
Аз също харесвам аифона,но чак па да са без конкуренция...HTC и Motorola също имат много добри апарати,които по нищо не отстъпват на Аифон.
Нямам нищо против.Телефона определено си заслужава.:)(yes)
а видяхте ли новия iStore в мол Сердика, който май ще получи 4 преди операторте...любопитно на каква цена?!?
[Quote]Това е така,защото iPhone е феномен, каквото и да направят е неповторимо, уникално и много удобно и почти винаги се превръща в стандарт за всички останали производители на телефони[/Quote]
Чакай, чакай, че обърка словореда... Почти всичко направено от другите производители на мобилни телефони става стандарт за аЙфон години по-късно :)))
Чакай, чакай, че обърка словореда... Почти всичко направено от другите производители на мобилни телефони става стандарт за аЙфон години по-късно :)))
-
- Регистриран: 02 апр 2008, 21:03
Пич, вместо да правиш ъпгрейд, вземи направи един рестор. Аз така процедирах и съм с 3G, включих си мултитаскинга и телефона си хвърчи. Освен това процедурата по слагането на новата версия ми отне по-малко от 30 мин със все джейла и няма никакви проблеми с бекъпи.
ПП. не се излагай да съветваш хората, да стоят настрана от новата ОС
ПП. не се излагай да съветваш хората, да стоят настрана от новата ОС
-
- Регистриран: 08 сеп 2008, 13:03
Re: Apple iPhone 4
Yesss :) ! Преди пет минути пристигна новия ми iPhone 4 на вратата . Препоръчах го online и днес : Хоп изненада . Вземам си почивен ден (woo) . Ще го разцъкам и по-късно ще напиша няколко мнения за него ( ако мога да го активирам тъй като не ми позволява на този етап - можете да видите на снимките които съм ви дал , дано само да не ме карат да чакам до 24ти за активация .
Ето няколко снимки :
http://img180.imageshack.us/gal.php?g=119346006.jpg
Голяма изненада наистина . Не съм очаквал толкава бързо да дойде при мен ( особено преди официалната дата на пускане на пазара ) .
Ето няколко снимки :
http://img180.imageshack.us/gal.php?g=119346006.jpg
Голяма изненада наистина . Не съм очаквал толкава бързо да дойде при мен ( особено преди официалната дата на пускане на пазара ) .
Честито със здраве да си го ползваш.Колко пари ти се хвана?:)
-
- Регистриран: 08 сеп 2008, 13:03
Благодаря :) ! 699$ :) .
-
- Регистриран: 30 яну 2006, 21:00
От къде го поръча онлайн?