iPhone 4
Re: Apple iPhone 4
Сега, няма да ти давам линкове.Достатъчно си образован да провериш сам.Твърдението ми е за 3GS 3.1.3. На мен лично ми се случи и като се разрових бях изумен колко хора се оплакват от абсолютно същия проблем. Мисля, че се случи след инсталацията на програмата за мултитаскинг от Cydia. Cydia редовно ми запецваше,дори ме изхвърляше.Сега съм с ОС4 и нямам проблеми,по-точно синът ми.
и в англия го губи
http://www.mobilebulgaria.com/news/view.php?id=16382
http://www.mobilebulgaria.com/news/view.php?id=16382
[Quote]и в англия го губи[/Quote]
О, да, естествено че и в Англия го губи....аз дори очаквах първите оплаквания да са от тук. Три оператора го предлагат телефона в Англия - Водафон, Ориндж и О2. И точно в този ред е класацията на операторите (след Водафон е Т-Мобайл, но те не предлагат Айфона). Нокията ми е на Ориндж и трябва да заставам на точно определени места в къщи за да проведа разговор без да ми прекъсне. На юг от Темза рисепшъна е още по-зле. А за О2 просто няма да коментирам - в Англия има само един по-слаб оператор и това е "3" (така се казва и го изписват като цифра 8) )
А колкото до правилното показване на обхвата съм съгласен - от време на време (за малко) баровете стават 2 на същото место дето седя (дори и ако не го държа), но дори и с 2 бара съм провеждал нормален разговор, така че останах с убеждението, че баровете не показват правилно, но това което всъщност исках да покажа и направих е, че без значение, колко са баровете те НЕ СЕ ПРОМЕНЯТ когато държиш телефона с лявата ръка !
О, да, естествено че и в Англия го губи....аз дори очаквах първите оплаквания да са от тук. Три оператора го предлагат телефона в Англия - Водафон, Ориндж и О2. И точно в този ред е класацията на операторите (след Водафон е Т-Мобайл, но те не предлагат Айфона). Нокията ми е на Ориндж и трябва да заставам на точно определени места в къщи за да проведа разговор без да ми прекъсне. На юг от Темза рисепшъна е още по-зле. А за О2 просто няма да коментирам - в Англия има само един по-слаб оператор и това е "3" (така се казва и го изписват като цифра 8) )
А колкото до правилното показване на обхвата съм съгласен - от време на време (за малко) баровете стават 2 на същото место дето седя (дори и ако не го държа), но дори и с 2 бара съм провеждал нормален разговор, така че останах с убеждението, че баровете не показват правилно, но това което всъщност исках да покажа и направих е, че без значение, колко са баровете те НЕ СЕ ПРОМЕНЯТ когато държиш телефона с лявата ръка !
мда, ето "превод" на писмото от един от известните фенове на apple
:)
http://daringfireball.net/2010/07/translation_iphone_4
:)
http://daringfireball.net/2010/07/translation_iphone_4
Според лабораториите на Apple , и отзивите от многото доволни потребители, телефона е с най-добра антена от всички пускани модели на iPhone досега, НО програмата за показване на силата на обхвата на iPhone 4 не показва правилно, или по точно казано според тях на места където показва по-малко а на други телефони показва по добър обхват , то последните не показват правилно обхвата.
След няколко седмици това ще се коригира , за да показва еднакво с другите производители обхвата.
След няколко седмици това ще се коригира , за да показва еднакво с другите производители обхвата.
Не знам защо част от Вас ме приемат като враг и си мислят, че са длъжни на всяка цена да апострофират всяка моя реплика :| След "недоразумението" Н97, сега Ви занимавам с "боклука" Айфон 4 (whistle) Както казах още в началото аз не съм някакъв заслепен фен на Апъл, аз съм доста грамотен технически потребител, на който не му пука какво ще ползва, стига това да отговаря на нуждите му. От както се занимавам със смартфони (последните 3 години) още не съм намерил такъв, който да бие стабилността в поддържане на връзка на SE K800i. И досега двама от моите приятели използват този телефон, като втори (разбирай първи за разговори (whistle) ), а мойта жена го ползва за основен и категорично отказва да го замени за новите модели дето и предлагам. (това се отнася за Англия, в БГ си имах любим модел на Нокиа, дето можеше да работи и на 2 метра под земята :D ). Силата на смартфоните не е рисепшъна, тяхната сила е мултифункционалноста ! Колко по-бързо осъзнаете това, толкова по-малко разочарования ще имате с телефоните !
[Quote]Искам да те помоля да кажеш какво е качеството и силата на звука от външната тон колона, доколкото знам тя е само една а не 2 както е при 5800.[/Quote]
Дано това ти помогне :
[Youtube]
http://www.youtube.com/watch?v=B4Z-QC-KrdU[/Youtube]
Аз лично не разчитам на "колоните" на нито един телефон....виж, ако трябва да сравняваме качеството на звука на слушалки е съвсем друга работа !
Дано това ти помогне :
[Youtube]
http://www.youtube.com/watch?v=B4Z-QC-KrdU[/Youtube]
Аз лично не разчитам на "колоните" на нито един телефон....виж, ако трябва да сравняваме качеството на звука на слушалки е съвсем друга работа !
(woo)
iPhone 4 има по басов саунд от Nokia N97 и някак си по силен.
Направо не е за вярване а е само с една тонколона (woo)
Ползвам ги когато съм на работа, на плаж на разходка в парка и тн... тонколоните на телефона да си слушам музика да се чува навсякъде през тонколоните на 5800 и батерията е много издържлива. Не ползвам слушалки , дразни ме кабела и досега не повече от 10 пъти да слушам музика в автобуса докато отивам на работа, но пак казвам много е неудобно това за мен поне.
Браво на Apple. Добра работа и в тази посока, като се има предвид колко тихо работеше първият им модел. (yes)(beer).
iPhone 4 има по басов саунд от Nokia N97 и някак си по силен.
Направо не е за вярване а е само с една тонколона (woo)
Ползвам ги когато съм на работа, на плаж на разходка в парка и тн... тонколоните на телефона да си слушам музика да се чува навсякъде през тонколоните на 5800 и батерията е много издържлива. Не ползвам слушалки , дразни ме кабела и досега не повече от 10 пъти да слушам музика в автобуса докато отивам на работа, но пак казвам много е неудобно това за мен поне.
Браво на Apple. Добра работа и в тази посока, като се има предвид колко тихо работеше първият им модел. (yes)(beer).
Хе, радвай се че живееш в БГ :| Тук подобно поведение се приема за крайно неприемливо, почти грубо...а в метрото белите слушалки (отличителният цвят на всички Ай-устройства ) се приема като разделителна черта между "гъзарите" и "плейбеите" ! Така че разликата в звученето на колоните в двата телефона я направих заради теб и вероятно никога повече няма да я чуя :P
[Quote]Така че разликата в звученето на колоните в двата телефона я направих заради теб и вероятно никога повече няма да я чуя[/Quote]
Сега вече ме постави в положение на шах и мат (woo) :D
мислех че имам основателен довод да не си вземам [B]iPhone 4[/B] тъй като си мислех че звука му от тонколоната е неизползваем ,колкото при 5800,тъй като за мен както разбра е изключително важно , сега вече въпроса, кой телефон да избера между конкурентите , натежава в полза на [B]iPhone 4[/B] .
Незнам, какво трябва да се случи за да не предпочета този модел пред останалите
;)(yes)
Много, много ти благодаря приятел (flower)
Сега вече ме постави в положение на шах и мат (woo) :D
мислех че имам основателен довод да не си вземам [B]iPhone 4[/B] тъй като си мислех че звука му от тонколоната е неизползваем ,колкото при 5800,тъй като за мен както разбра е изключително важно , сега вече въпроса, кой телефон да избера между конкурентите , натежава в полза на [B]iPhone 4[/B] .
Незнам, какво трябва да се случи за да не предпочета този модел пред останалите
;)(yes)
Много, много ти благодаря приятел (flower)