iPhone 4
Re: Apple iPhone 4
[Quote]много яко беше като пусна смс на кирилица, получаваха го на маймуни [/Quote]
MaxMaraa,струва ми се проблема е при получателите с техните апарати по-скоро...
MaxMaraa,струва ми се проблема е при получателите с техните апарати по-скоро...
брех, верно? само боклуци в тоя андроид тц тц тц, аре тогава ми кажи как на айфона, да си пусна, видео без да се налага да го конвертирам, как да си пусна субтитри без да се налага да ги вграждам, как да си свалям мп3-ки през телефона и да си ги сложа при останалите, без да се налага да ползвам компютър и да синхронизирам с айтюнс, как да си качвам приложения, без пак да се налага да използвам въпросния айтюнс, който имам чувството че нарочно за уиндоус са го направили толкова некадърно
айде след като ми отговориш на тея въпроси тогава ми твърди че "по-добро от айфона нема"(whistle)
айде след като ми отговориш на тея въпроси тогава ми твърди че "по-добро от айфона нема"(whistle)
Съжалявам ,но не ползвам телефона си за гледане на филми, така че си вземи каквото желаеш!!!
Oplayer, YXPlayer в AppStore. И през двата може да качваш произволни avi файлове както през iTunes ката и безжично дори без джейлбрейк.
Мислех да поправя още предишното ти мнение по повод какво може и не може на iPhone, но просто имаше толкова фактологични грешки, че не знам откъде да започна. Моля те просто не коментирай неща с които не си запознат или ако не знаеш нещо как се прави питай първо как става (yes)
Мислех да поправя още предишното ти мнение по повод какво може и не може на iPhone, но просто имаше толкова фактологични грешки, че не знам откъде да започна. Моля те просто не коментирай неща с които не си запознат или ако не знаеш нещо как се прави питай първо как става (yes)
аз говоря за плеъри с реални възможности, а не с теоретични, нека не заблуждаваме хората
Здравеите всички.На 1 си купих Аифон 4 и ще споделя преките си впечатления с вас
Дисплеи-много добър,ярък с прекрасни цветове,на слънцето е видим,но доста блядо
Батерията държи 2 дена средно натоварване,доста разглеждане и по-30 мин разговори
Като дизаин много ми допада(въпрос на вкус),много нежен,изпипан.Като го хванеш в ръката отлично пряляга,чувства се чудесно-хем масивен хем лек.Прави впечатление на бутиков продукт.много удобен и компактен, с една дума изящество
Лекотата на работа е много голяма,изключително бързо и леко реагира,дисплея е чуствителен,удобен за работа.Като сравнение се чуства по-голямата бързина от стария
Камерата е такава,че неодговаря на останалото,много слаба,маи по-добре да не я бяха слагали.на тъмно няма никакви снимки,на светло що годе добре.Светкавицата е слаба работа.Видеото го бива не е нещо особенно
Другото лошо е,че при шумна среда от другата страна не те чуват много добре,сравнено с другите ми телефони.
Работата с интернет е много прятна,работи се бързо и леко без забавяне.Игрите се играят без забавяне,личи си че изплозва пълноценно целия хардуер.Сравнен с другите ми телефони е нива над тях в това отношение.
Работата с приложенията също е много лека и бърза,изобщо не се чуства натоварване.Дори и няколко да са няма проблем.Изобщо е удоволствие да работиш с този телефон
Видео разговора с друг аифон през Wi-Fi,е въздух под нялягане-жив майтап
A-GPS приемника също не е кои знае какво,не го бива
Жироскопа в някои момент засича,но до сега 3-4 пъти,но е нещо сериозно
Компаса работи точно,на табелите в центъра го изпробвах,показва коректно
За филми тука прочетох,че коментирате,наистина е малко по сложно гледането на филми и слушането на музика
Като звъни вибрациата се усеща силно,звука не е прекалено силен,но ясен и се чува добре.
За най-дискотирания въпрос обхвата,мога да кажа,че проблема се среща.Дори и до антената на оператора ,като го хванеш обхвата пада рязко,но само в половината случаи разговора прекъсна.На по-слаб обхват-например в къщи разговора се разпада винаги при хващане на антената.Много непрятно наистина и дасадно,затова си купих лепенка,а този месец ще си взема калъв.С лепенката слава богу проблема се реши,сега дори и на много лош обхват проблем няма.С лепенка го сравнявахме с прятели с техните телефони,реагира почти по същия начин.До сега с тази лепенка нямам разпаднат разговор.Преди в къщи без нея наистина много дълъг разговор неможеш да проведеш,някои път се чуваше шум и тогава разговора се разпадеше.Така или иначе този телефон,ще го носим с калъв такаче невиждам проблем.
В заключение мога да кажа,че това е един излючителен телефон,много удобен и практичен,с красив външен вид.Ако търсите гледане на филми,музика и добра камера –не е телефон за вас.Търсите ли телефон в които да се ровите,да работи бързо и надежно,да се радвате на добър дизаин,да играете игри,да ползвате голям набор от приложения,да имате телефон с хубав вид-Това е телефон за вас
Дисплеи-много добър,ярък с прекрасни цветове,на слънцето е видим,но доста блядо
Батерията държи 2 дена средно натоварване,доста разглеждане и по-30 мин разговори
Като дизаин много ми допада(въпрос на вкус),много нежен,изпипан.Като го хванеш в ръката отлично пряляга,чувства се чудесно-хем масивен хем лек.Прави впечатление на бутиков продукт.много удобен и компактен, с една дума изящество
Лекотата на работа е много голяма,изключително бързо и леко реагира,дисплея е чуствителен,удобен за работа.Като сравнение се чуства по-голямата бързина от стария
Камерата е такава,че неодговаря на останалото,много слаба,маи по-добре да не я бяха слагали.на тъмно няма никакви снимки,на светло що годе добре.Светкавицата е слаба работа.Видеото го бива не е нещо особенно
Другото лошо е,че при шумна среда от другата страна не те чуват много добре,сравнено с другите ми телефони.
Работата с интернет е много прятна,работи се бързо и леко без забавяне.Игрите се играят без забавяне,личи си че изплозва пълноценно целия хардуер.Сравнен с другите ми телефони е нива над тях в това отношение.
Работата с приложенията също е много лека и бърза,изобщо не се чуства натоварване.Дори и няколко да са няма проблем.Изобщо е удоволствие да работиш с този телефон
Видео разговора с друг аифон през Wi-Fi,е въздух под нялягане-жив майтап
A-GPS приемника също не е кои знае какво,не го бива
Жироскопа в някои момент засича,но до сега 3-4 пъти,но е нещо сериозно
Компаса работи точно,на табелите в центъра го изпробвах,показва коректно
За филми тука прочетох,че коментирате,наистина е малко по сложно гледането на филми и слушането на музика
Като звъни вибрациата се усеща силно,звука не е прекалено силен,но ясен и се чува добре.
За най-дискотирания въпрос обхвата,мога да кажа,че проблема се среща.Дори и до антената на оператора ,като го хванеш обхвата пада рязко,но само в половината случаи разговора прекъсна.На по-слаб обхват-например в къщи разговора се разпада винаги при хващане на антената.Много непрятно наистина и дасадно,затова си купих лепенка,а този месец ще си взема калъв.С лепенката слава богу проблема се реши,сега дори и на много лош обхват проблем няма.С лепенка го сравнявахме с прятели с техните телефони,реагира почти по същия начин.До сега с тази лепенка нямам разпаднат разговор.Преди в къщи без нея наистина много дълъг разговор неможеш да проведеш,някои път се чуваше шум и тогава разговора се разпадеше.Така или иначе този телефон,ще го носим с калъв такаче невиждам проблем.
В заключение мога да кажа,че това е един излючителен телефон,много удобен и практичен,с красив външен вид.Ако търсите гледане на филми,музика и добра камера –не е телефон за вас.Търсите ли телефон в които да се ровите,да работи бързо и надежно,да се радвате на добър дизаин,да играете игри,да ползвате голям набор от приложения,да имате телефон с хубав вид-Това е телефон за вас
Защо пък теоретични?
Иначе малко се чудя дали си заслужава прехода от 3GS към 4? Пак същата ОС, дали ще снимам с 3 или 5МР е по-скоро подробност за мен. HD видеото хубаво, но пък 10мин заема около 1GB, a до колкото знам няма възможност за снимане с по-малка резолюция. facetime няма да ползвам със сигурност... потенциални грижи с антената, сензора за близост, нестандартен SIM...
Не че предимствата са малко, но май ще ми трябва личен контакт с машинката, за да видя дали ще се влюбя в нея или не.
Иначе малко се чудя дали си заслужава прехода от 3GS към 4? Пак същата ОС, дали ще снимам с 3 или 5МР е по-скоро подробност за мен. HD видеото хубаво, но пък 10мин заема около 1GB, a до колкото знам няма възможност за снимане с по-малка резолюция. facetime няма да ползвам със сигурност... потенциални грижи с антената, сензора за близост, нестандартен SIM...
Не че предимствата са малко, но май ще ми трябва личен контакт с машинката, за да видя дали ще се влюбя в нея или не.
Определено ще ти трябва личен контакт!!! След това, любовта сама идва ;)))
Най-вероятно така ще стане :)
Ти като цяло как оценяваш прехода 3GS -> 4? Кое е основното в което четворката е по-добра за теб?
Ти като цяло как оценяваш прехода 3GS -> 4? Кое е основното в което четворката е по-добра за теб?
За мен осезаемата разлика и огромната радост, идва от факта че съм си пак на добрата, стара ябълкова система ! Много неща се изписаха в този форум, всеки разбрал- недоразбрал, но ако не се беше случила злополука с 3GS -а ми, нямаше да изживея този ужас с андроид базираните телефони :D, просто андроид има мноого хляб да яде за да стане удобна и стабилна за работа. Що се отнася за разликата между 3GS -> 4, основното е изработката на корпуса, усещането за нещо скъпо и определено по-тежко, а не леко, както писа един младеж, в сравнение с Галакси е като тухла четворка :D, но аз го обожавам! (woo), Определено много бърз, разликата с 3GS не е голяма, но се усеща, камерата, която е по добра, не съм супер специалист, но ми е достатъчна, светкавицата е нормална за телефон, в съвсем тъмна стая се вижда добре, каквото и да е по добре с нея, отколкото без. Видеото е чудесно, пак казвам в тези неща не съм специалист, но ме устройват прекрасно! Ако има желаещи, ще направя снимки и видео, както съм лаик, ще прецените чудесно възможностите. Друго различно и удобно е общата кутия за мейлите и възможността да създаваш папки, но мен си ме радва мейл клиента, възможността да редактирам препратени мейли, начина по който е направена копи-пейст функцията, лупичката при корекция, ей тия дребни и така необходими неща, за които в андроид можеш само да мечтаеш! С обхвата никакъв проблем, дисплея е чудесно читаем на пряка слънчева светлина, сравнение с Desire няма да правя, че е срамно (whistle), Галакси С се държеше добре, нямам оплаквания. Новите уолпейпъри, хубави са но и старите си бяха супер, няма нови мелодии. Не мога да си намеря добра фонетична клавиатура, защото съм забравила да си платя вноската по кредитната карта и до понеделник не мога да пазарувам от маркета, в Cydia не намерих, търся си и българо-английски речник, както и фейсбук приложение, но явно ще е в понеделник :(
Та така, ако нищо те интересува, за което не съм се сетила, питай :)
Та така, ако нищо те интересува, за което не съм се сетила, питай :)