iPhone 4

sfan
Регистриран: 22 май 2006, 20:31

Re: Apple iPhone 4

Мнение от sfan » 08 авг 2010, 01:11

ми непрекъснатото крашване нещо не ми е по вкуса, за другите ограничения при резюлюция и субтитри не ща да говоря, наистина айфона не е тел за видео, язък в тоя случай за готиния дисплей, за музика мда тея ограничения с айтюнс са мноого дразнещи(особено в последно време) обаче пък звука през слушалки е много добър, някаква конкуренция в това отношение, може да има само от уолкмен серията на сони ериксон(ама там са най-добрите слушалки все пак сони), а и дисплея на слънце е един от най-добрите, и игрите са най-добрите няма кво да се лъжем, епъл направиха много хитър ход, с това че първите им три телефона бяха с еднаква резолюция на дисплея, щот е много по-лесно за един дивелъпър да направи една игра, която върви на всички телефони, отколкото да се занимава със сума ти видове резолюции, хардуери, процесори и т.н. както е при андроидите, всъщност тя е казала според нея предимствата на новия айфон е всеки си има различни разбирания8), обаче виж това за тухлата четворка, за мене си е тотален минус, знам че като тежи нещо повече уж създава усещането за нещо скъпо, ама па при мене е точно обратното, колкото по-леко толкоз по-добре, спомням си преди време бях хванал една нокиа луна май леле това тежеше майка си и баща си, ех а като веднъж взех кукито на една приятелка толкоз удобно беше в сравнение с айфона в другата ръка...

MaxMaraa
Регистриран: 04 ное 2006, 15:12

Мнение от MaxMaraa » 08 авг 2010, 01:18

Забравих нещо важно, голямо предимство за мен е начина по който е организиран процеса по рестор ., бекъп и всякакви подобни! Включваш се новия телефон и все едно никога не си си сменял телефона, смс-и, гласови бележки, музика и абсолютно всичко ти е вътре, без да се потиш, да се чудиш и да си загубиш половината информация! Нямам подобни наблюдения от другите марки :(, това не е новост, но за мен е огромно улеснение!

nickydude
Регистриран: 15 окт 2009, 01:27

Мнение от nickydude » 08 авг 2010, 01:31

Пич, ако искаш и със сто имена да почнеш да пишеш пак ще те познаем - не знам колко пъти ти правих забележка на другия username за това калъВче и за отвратителния правопис и пунктуация.
Хайде сега като си вземеш исктински iphone 4 ела да напишеш истинско ревю

Със здраве и е жалко подобно поведение

Потребителски аватар
board
Регистриран: 25 окт 2006, 14:01

Мнение от board » 08 авг 2010, 02:02

[Quote]ми непрекъснатото крашване нещо не ми е по вкуса[/Quote]
Аз крашване не съм виждал, но не съм гледал много, до сега съм изгледал само една серийка от сериал.
[Quote]
епъл направиха много хитър ход, с това че първите им три телефона бяха с еднаква резолюция на дисплея,[/Quote]
Още по-хитър е хода с резолюцията х4 при новия, така пак не губят съвместимост със софтуера, но правят добра крачка напред.
[Quote]обаче виж това за тухлата четворка[/Quote]
С 2 грама по-тежък от 3GS, не мисля че ще ме притесни.

sfan
Регистриран: 22 май 2006, 20:31

Мнение от sfan » 08 авг 2010, 02:12

"Отказвам да живея с човек, който е продал безсмъртната си душа на Стив Джобс," е написал в обява 25-годишният Винс Томас, цитиран от "Ню Йорк Обзървър". Младежът планира да се премести в Ню Йорк и си търси съквартирант.

Винс е готов да плаща до 1400 долара месечно за стая в Манхатън, но изрично отказва да живее с притежател на iPhone или iPad.

"Не ме интересува дали някоя апликация ви казва кога да си полеете цветята. Не ме интересува дали телефонът ви има функцията Speak N Spell. Не ме интересува дали има милион "вълнуващи" приложения, които съществуват и на други места. Никакви iPhone устройства", категоричен е той.

"Когато се срещнем, ще трябва да ми покажете телефона си (без измамници! Лично ще ви позвъня, за да се уверя, че това наистина е вашият телефон)," допълва Винс в съобщението.

От "Ню Йорк Обзървър" потвърдиха достоверността на обявата, като се свързаха с мъжа. Пред журналистите той признал, че е подготвил и друга обява, в случай че никой не се отзове на анти-"айфон" съобщението.

"Аз имам Motorola Droid, страхотен е. Голям почитател съм на Android. Типичния iPhone потребител е толкова влюбен в своя телефон, че ще настоява да ми покаже всички негови характеристики, които, честно казано, и други телефони имат," коментира той през изданието.

муахахаха

за тухлата четворка говоря в сравнение с галаксито, но на мене и сегашния ми тежи много в джоба

Nistel
Регистриран: 26 юли 2004, 01:14

Мнение от Nistel » 08 авг 2010, 08:47

Психопати всякакви. Параноята ги гони яко в САЩ.

Иначе ползвам активно и двете програми, които ти препоръчах и не съм имал никакви сривове на iPad-a както и AirVideo - уникална програма - конвертира се всичко в реално време на РС-то и гледам през преходника към VGA в другата стая на телевизора.

YXPlayer от последния ъпдейт се справя с 720р - какво повече?

Потребителски аватар
board
Регистриран: 25 окт 2006, 14:01

Мнение от board » 08 авг 2010, 10:28

Е как вече толкова пъти е споменал, че не може и не стават, как сега да признае, че плеарите работят.

То когато си решил да намериш мана на нещо, винаги ще успееш. Сега и супер тежък бил айфона. Само се чудя защо в темата на N8 не споменава колко е тежък, като пак тежи толкова?

iuli00
Регистриран: 26 юни 2007, 17:20

Re: Apple iPhone 4 - проблем с обхвата?

Мнение от iuli00 » 08 авг 2010, 12:51

Здравейте !
Незная дали сте обсъждали този въпрос но ако не сте го можем да го обсъдим :)
Та вярно ли е че GPS-а като цяло на I-phon - ите работи само с мрежата на оператора?
Или това са само митове !
Нека някой който има I-phone да сподели мнение по въпроса.

jamesjames
Регистриран: 04 дек 2008, 16:17

Мнение от jamesjames » 08 авг 2010, 13:05

Преходът от 3G към 3GS е по-осезаем, отколкото от 3GS към 4.

MaxMaraa
Регистриран: 04 ное 2006, 15:12

Мнение от MaxMaraa » 08 авг 2010, 13:20

Снощи правих ъпдейт на 3G, към ОС 4 и положението не е розово, доста бавно и тромаво работи. Определено 3Gs-4, не е толкова осезаема разлика, както 3G-3Gs.

Отговори