iPhone 4
Re: Apple iPhone 4
Може би, но до колкото знам все още не е разбит и новия бутлоудър на 3GS, spirit пак беше userland jailbreak. Във всеки случай е въпрос на време, но не съм сигурен дали ще е толкова скоро. А и geohot като не се занимава вече...
Разбит е новият буутлоудър. ;)
-
- Регистриран: 10 юни 2010, 21:06
Някой знае ли кога телефона ще се предлага от българските оператори.
[Quote]Разбит е новият буутлоудър. ;)[/Quote]
В смисъл вече се ползва в някой инструмент или някой е споменал, че са му видели сметката?
[Quote]Някой знае ли кога телефона ще се предлага от българските оператори.[/Quote]
Предполага се, че към края на месеца Глобул трябва да го пусне, но няма сигурна информация.
В смисъл вече се ползва в някой инструмент или някой е споменал, че са му видели сметката?
[Quote]Някой знае ли кога телефона ще се предлага от българските оператори.[/Quote]
Предполага се, че към края на месеца Глобул трябва да го пусне, но няма сигурна информация.
Хора кажете моля ,феистаим безплатно ли е ?
Да, защото е през Уай-Фай. Ако си джейбрейкнал и го ползваш през 3G си плащаш за трафика.
Мерси за отговора .
Доколкото разбирам през лаи фаи, абсолютно безплатно ще могат да се провеждат безплатни видео разговори ,навсякъде по света с друг аифон4 .Ако е така то прекрасно .
Мисля ,че мобилните оператори доста ще свият приходите си наи после .
Доколкото разбирам през лаи фаи, абсолютно безплатно ще могат да се провеждат безплатни видео разговори ,навсякъде по света с друг аифон4 .Ако е така то прекрасно .
Мисля ,че мобилните оператори доста ще свият приходите си наи после .
Вече съм горд собственик на аифон 4,някой ако има въпроси да пита
-
- Регистриран: 19 фев 2008, 12:01
моля да обясниш подробно за лаи фаи, как работи и да ли изобщо си го ползвал
Понятие като "лаи фаи "не съществува, има wi fi, работи си прекрасно, на всяко място на което има достъпна мрежа! Какво не ти е ясно???