iPhone 4
Re: Apple iPhone 4
По силен е сигнала от на 3г то .Доста бърз е лаи фая .
Телефона е прекрасен ,но наистина един път сам прекъсна телефонен разговор .
Само веднъж на около 15 тина обаждания .
Телефона е прекрасен ,но наистина един път сам прекъсна телефонен разговор .
Само веднъж на около 15 тина обаждания .
Пфф за 2 бона телефон прави някви супер тъпи грешки.БАААХТИ хората веее.ИЗЧАКАЙТЕ за ай пот тъч 4 като искате конзола без грешки.Мноо ма учудвате напоследък.
resih da mina mina na i phone. daite savet 3gs ili da vzimam 4
-
- Регистриран: 04 дек 2008, 16:17
Изчакай да излезе iPhone 4 официално в България.
По принцип новият модел си заслужава повече, но 3GS не му отстъпва кой знае колко. Така че е хубаво първо да видиш каква ще е разликата в цените, ако цената има значение за теб. Ако не, направо купувай 4 още сега.
По принцип новият модел си заслужава повече, но 3GS не му отстъпва кой знае колко. Така че е хубаво първо да видиш каква ще е разликата в цените, ако цената има значение за теб. Ако не, направо купувай 4 още сега.
Ако имаш пари за Iphone 4, няма какво да се колебаеш!!! Телефона е страхотен :)
-
Еми ОС-то не върви кой знае колко различно...
То е и нормално, понеже доколкото четох А4 в iPhone 4 е underclock-нат, а GPU-то е същото. Разликата в производителността в никакъв случай не е повече от 15-20%
То е и нормално, понеже доколкото четох А4 в iPhone 4 е underclock-нат, а GPU-то е същото. Разликата в производителността в никакъв случай не е повече от 15-20%
Така е, но все пак за мен е по добре Iphone 4, реално и разликата в цената не голяма, имам предвид реалните цени :) Но няма да се обаждам повече, защото съм пристрастна, аз съм пристрастена към телефона си (whistle)
-
Е, то е ясно, че 4 е по-добър. В това няма спор. Въпросът е като го пуснат Globul дали ценовата разлика ще е адекватна. Според мен при 200лв+ няма да си заслужава особено.
Какво значение имат Глобул, телефона е заключен към тях, по добре директна поръчка от Apple