iPhone 4
Re: Apple iPhone 4
Вчера го мернах в Джеф в мола на Цариградско - точно 1999 лева. Не съм потенциален купувач, но за тези пари има много по-добри оферти ...
-
- Регистриран: 05 дек 2005, 17:09
Много е 2000, макар, че за други е въпрос на гледна точка:
http://www.multirama.bg/product/7087/mobilen-telefon-iphone-4g-32gb.html
([i]Цената е свалена с цели 200 лв.[/i])
:D
http://www.multirama.bg/product/7087/mobilen-telefon-iphone-4g-32gb.html
([i]Цената е свалена с цели 200 лв.[/i])
:D
-
- Регистриран: 10 юни 2010, 21:06
Мале каква приемлива цена.Смятам да продам колата на баща ми за да го купя:D:D
3 бона ... дааа, всеки с приоритетите си - за тези пари бих си купил Дел Стрийк|Nokia N900|Samsung GalaxyS|, нови гуми и джанти за колата или нещо далеч по-полезно, но това съм аз. Всеки е свободен в изборът си.
-
- Регистриран: 20 сеп 2010, 20:59
htc и apple са the best,но новия iPhone много прецакаха във формата,класическата си беше най-готина според мен.вместо да го правят на плочка със задно стъкло което ще се мазни допълнително можеха да сложат не само готиния дисплей ами и да го направят по голям и струва 2000-3000 лв,apple винаги са надували цените заради доброто си име,iphonite никога не са стрували колкото предлагат (но цената ще падне на нещо по изгодно предполагам) :| .но както и да е...мен друго ме ръчка за него,тука феновете знаете ли за проблемите с антената? нещо си губи обхвата,а за 4 на iphone това ще е много зле :X .дано се оправят нещата ,че иначе не стават за конкуренция на htc :D .някой ако знае повече по темата да пише :)
Някой има ли информация кога най-после Глобул ще пусне телефона?:|
Проблемът с антената се нарича Death Grip и повечето феновена Апъл знаят за този проблем от 3 месеца. Очаква се бялата версия на телефона, която ще бъде пусната през октомври да има решение (хардуерно) на проблема със сигнала и със зензора за близост (понякога не се изключва дисплея докато някой говори и без да иска затваря с буза :D ).
Проблемът със сензора за близост е решен със софтуерен ъпдейт.
Е нема такива цени , 2 бона за тая джаджа:X Направо отивам , ми то по хубаво Дел стреак или Ipod 4 32геги + Нокия 1200 и ще останат пари за почерпка на френдовете на морето:D
-
- Регистриран: 30 яну 2006, 21:00
[Quote]дано се оправят нещата ,че иначе не стават за конкуренция на htc [/Quote]
:X(cyber)
:X(cyber)