iPhone 4
Re: Apple iPhone 4
Имате ли проблеми с обхавата на iPhone 4? Както съобщиха.
[Quote]Имате ли проблеми с обхавата на iPhone 4? Както съобщиха. [/Quote]
Като го стиснеш здраво "където не трябва", можеш да свалиш някоя чертичка, но в реални условия съм нямал никакви проблеми с обхвата, нито един прекъснат разговор или какъвто и да е подобен проблем.
Като го стиснеш здраво "където не трябва", можеш да свалиш някоя чертичка, но в реални условия съм нямал никакви проблеми с обхвата, нито един прекъснат разговор или какъвто и да е подобен проблем.
[Quote]Не знам за iPhone 4 , ама смятам , че 3Gs си заслужава много повече да се купи в момента , отколкото 4-ката.[/Quote]
Нов 3GS със сигурност не си заслужава. За втора ръка може би, но все пак читав 3GS втора ръка струва горе долу колкото и Galaxy S втора ръка.
Иначе дисплея на 4-ката е много по-добър. В първия момент като го хванеш ти се струва много приятен, но след като веднъж свикнеш, всичко друго ти изглежда зърнесто. Като хващах пак 3GS-a имах чувство, че държа някое китайско копие ;) А и всичкия нов софтуер има поддръжка за ретина дисплея и разликата е осезаема.
Нов 3GS със сигурност не си заслужава. За втора ръка може би, но все пак читав 3GS втора ръка струва горе долу колкото и Galaxy S втора ръка.
Иначе дисплея на 4-ката е много по-добър. В първия момент като го хванеш ти се струва много приятен, но след като веднъж свикнеш, всичко друго ти изглежда зърнесто. Като хващах пак 3GS-a имах чувство, че държа някое китайско копие ;) А и всичкия нов софтуер има поддръжка за ретина дисплея и разликата е осезаема.
-
- Регистриран: 23 окт 2010, 15:59
Оптиката играе минимална роля при smartphones, имена като Karl Zeiss са част от маркетинга, нищо повече. :)
Сензорът в iPhone 4 е от по-ново поколение и много по-голям от този в N85, което означава, че ще е много по-чувствителен и по-качествен.
По всеобщо мнение, iPhone 4 прави най-добрите снимки в сравнение с всички smartphones със сензори 5 и 8 MP.
Сензорът в iPhone 4 е от по-ново поколение и много по-голям от този в N85, което означава, че ще е много по-чувствителен и по-качествен.
По всеобщо мнение, iPhone 4 прави най-добрите снимки в сравнение с всички smartphones със сензори 5 и 8 MP.
iBlueNova само за FW 3.1.2/3 на iOS 4 не работи.
п.п Cydia>Manage>Sources>Add> http://www.sinfuliphonerepo.com
п.п Cydia>Manage>Sources>Add> http://www.sinfuliphonerepo.com
HTC Desire HD pravi dosta po dori snimki
P.s....Лично мнение!!!
P.s....Лично мнение!!!
-
- Регистриран: 04 дек 2008, 16:17
Desire HD не само не прави по-добри снимки, ами даже и прави сравнително лоши снимки за класа си.
Та вярно, че моето си е най-хубаво, ама в случая трябваше да напишеш ''лично самозаблуждение'' ;)
Та вярно, че моето си е най-хубаво, ама в случая трябваше да напишеш ''лично самозаблуждение'' ;)
-
- Регистриран: 21 дек 2007, 14:17
Ползвам Desire HD :) Снимките на добре осветени места са страхотни, но на затъпменени .. не коментирам, дори и със светкавица не са на добро ниво. Видеото е много добро, особено след update-а.
От няколко дена не мога да си обновя обявата...пише ми това: "Вие надвишихте вашия лимит за публикуване на обяви!" Преди пишеше че след 1 час мога пак да пусна обява а сега вече трети ден все това ми пише! Някакви нови изисквания ли има???
Нормално, нокията е с 2 години по-стара, а и никога не са правили телефони с мн добри камери за разлика от cybershot серията на сони ериксон. Иначе с нетърпение очаквам айфон 5, за да дръпнат малко и другите производители.