iPhone 4
-
- Регистриран: 14 юли 2010, 16:14
Re: Apple iPhone 4
Здравейте колеги ,аз от два дена съм с Айфон 4,вчера го джилбрейкнах и останах много изненадан какво може да се прави с телефона..когато го купих още същият ден исках да го захвърля някъде?????? без джилбрейк телефона не струва.,но сега леле всичко си качвам игри,приложения които струват по 70-80 долара.много съм доволен и продължавам да го разучавам.....никога няма да го заменя с друг ,луда работа.имал съм и Самсунг Галакси с андроид ама галаксито е на светлиинни години назад(whistle)(yes)
Днес ходих да си плащам сметката в Мтел и докато чаках си поиграх с един изложен айфоун. За съжаление наистина като го хванеш в лявата си ръка си губи обхвата до една чертичка :( Този специално го изгуби за по - малко от 10 сек.
Преди не съм успявал щото си мислех, че трябва да се държи някъде горе и да се стиска, то било достатъчно само да се докосва до ръката ти онази част долу вляво на телефона, където е прекъсната металната лайсна...
Преди не съм успявал щото си мислех, че трябва да се държи някъде горе и да се стиска, то било достатъчно само да се докосва до ръката ти онази част долу вляво на телефона, където е прекъсната металната лайсна...
-
- Регистриран: 17 дек 2006, 18:29
Здравейте, от днес и аз съм горд собственик на iPhone 4 :) Това е първият ми смартфон, така че предполагам често ще имам запитвания относно телефончето, надявам се да помагате :D
-
моя го хващам, както ти казваш и на моменти от 5 деления става на 4, но това го прави и без да държа телефона, мисля, че ако има такъв проблем, то той е много силно преувеличен (whistle)
Незнам, и аз така си мисля, че е преувиличен. Преди бях пробвал с два айфона и не се получи, но този който разглеждах в Мтел направо ми скри шапката:D Много бързо му езчезваше обхвата и се чудя на какво се дължи.Може да ми е била по - изпотена ръката - все пак сметка в Мтел плащах.:D Когато го бутах само с един пръст там долу вляво - нищо не се случваше, но когато го хващах с цяла ръка и дланта ми се опираше във въпросното място и...обхвата долу. Може тоя да е от първите, които действително имат такъв проблем. После най - вероятно са ги оправили.
Те сигурно хората са писали по въпроса.
Те сигурно хората са писали по въпроса.
мдааа
и аз се помъчих с desire HD и андроид, но устисках 1 месец само.....и отново на 4ка, ФО,32гб.....(whistle)
и аз се помъчих с desire HD и андроид, но устисках 1 месец само.....и отново на 4ка, ФО,32гб.....(whistle)
-
днес пробвах с 3g-то и както беше на 3 деления, падна на едно, а след това се загуби, но трябва целенасочено да го хванеш, за да се загуби.. тези които си гледал, може би не са били с включено 3Г.
-
Днес бях свързал телефона с компютъра и през това време звънна, на 10-тата секунда от разговора връзката прекъсна, дали това е нормално ?
Помощ ! Днес си купих телефона от Мтел и се случи нещо, което и те не бяха виждали. Телефона така и не тръгна. На екрана се визуализира следния надпис: Temperatue, Iphone need to cool down и sim card locked, а като сложа сим картата в друг телефон си работи. : ( Върнах телефона в Мтел като се разбрах с продавача ако се оправи днес да си го взема. Иначе ще ми го заменят с нов, но в интерес на истината не ми се чака. Някой знае ли на какво се дължи това и как може да се оправи ?
Благодаря ви за съдействието.(coffee)
Благодаря ви за съдействието.(coffee)
Очевидно дефектна бройка-един от многото произведени...:)