iPhone 4
-
- Регистриран: 16 ное 2006, 10:16
Re: Apple iPhone 4
"За какво пък ти е това фм радио? Има толкова
много интернет радиа"
И какво като има? Поне според единствения плюс на интернет радиото е в качеството на звука, а минусите-батерията пада значително по-бързо(особено ако телефона е в 3G режим); не всички радиа могат да се слушат онлайн; значителното орязване на скоростта при някои оператори на определени нет пакети и липсата на EDGE; а също и ниските скорости през EDGE при други оператори на места, както се вижда от темата със сравнителните тестове на скоростите. Интересен факт е и това, че Bluetooth/WiFi чипът в iPhone подържа приемането на FM радио, но не е предвидена възможност свързани към него слушалки да се ползват като антена - http://www.geek.com/articles/mobile/apple-to-tune-in-to-fm-radio-on-the-iphone-20091016/
много интернет радиа"
И какво като има? Поне според единствения плюс на интернет радиото е в качеството на звука, а минусите-батерията пада значително по-бързо(особено ако телефона е в 3G режим); не всички радиа могат да се слушат онлайн; значителното орязване на скоростта при някои оператори на определени нет пакети и липсата на EDGE; а също и ниските скорости през EDGE при други оператори на места, както се вижда от темата със сравнителните тестове на скоростите. Интересен факт е и това, че Bluetooth/WiFi чипът в iPhone подържа приемането на FM радио, но не е предвидена възможност свързани към него слушалки да се ползват като антена - http://www.geek.com/articles/mobile/apple-to-tune-in-to-fm-radio-on-the-iphone-20091016/
abe hora az vmn haresvam toq telefon (cyber)(cyber)napravo e mucka(cyber)(cyber)
Явно искат да залагат само на технологии с бъдеще, а аналоговото радио не е сред тях, в дигиталния свят в който живеем.
Все някога ще сложат, пазят си го за по-натам, като им свършат иновациите :) Иначе след като слагат в наното, не виждам реална причина да не сложат и в другите си продукти сега или след време. За мен лично липсата на радиото е минус, но какво да се прави, а може да окаже влияние при избора на апарат при условие, че технологиите стават малко или много доста изравнени... Но както знаем, няма нищо перфектно на тоя свят :)
Не вярвам някога да сложат, това е по-скоро въпрос на подход, хардуерно дори първия айфон можеше да поддържа радио.
Радиото им е последния проблем. За мен е напълно излишно(при СГС-а май не съм го пускал, още повече, че имам сума ти mp3-ки качени да слушам), при положение, че с такъв телефон почти сигурно ще имаш неограничен нет, а интернет радиота много. Вярно, че маалко повечко ток ще дърпа, но все докато се прибереш или наслушаш ще откара. Не го виждам като минус.
Ама те от Епъл откъде да се сетят, че бай Вълчо от БГ ще си даде и последните стотинки за гъзария, а няма да има пари да си пусне интернет . :D
Ако ще добавят функционалност в 5-та(или 4с, както и да се казва), да се насочат към други неща, от които има нужда.
П.П. Някой има ли информация с какъв екран ще е?
Ама те от Епъл откъде да се сетят, че бай Вълчо от БГ ще си даде и последните стотинки за гъзария, а няма да има пари да си пусне интернет . :D
Ако ще добавят функционалност в 5-та(или 4с, както и да се казва), да се насочат към други неща, от които има нужда.
П.П. Някой има ли информация с какъв екран ще е?
[Quote]5-та(или 4с, както и да се казва)[/Quote]
Един от последните слухове твърди, че е възможно да пуснат и 5 и 4S заедно, единия във високия, а другия в средния клас.
Реално пускането на по-бюджетен телефон не е лишено от логика, но знае ли човек, слухове всякакви и все повече ще се появяват...
Един от последните слухове твърди, че е възможно да пуснат и 5 и 4S заедно, единия във високия, а другия в средния клас.
Реално пускането на по-бюджетен телефон не е лишено от логика, но знае ли човек, слухове всякакви и все повече ще се появяват...
Ако живееш само в една държава е добре. Но ако скиториш непрекъснато не ти върши много работа дата план. Иначе който може да отдели 1000лв за телефон, ще може и по още поне 10лв за нет. В противен случай явно телефона и човека не са един за друг. Аз радио слушам, когато искам да чуя нещо различно от мп3ките ми или някой мач на Левски или просто за разнообразие. Точно затова гледам на радиото като осезаем плюс и като епъл не го предлага се налага да отивам при конкуренцията :)
Лошо няма - да пускат. Повече избор - по - добре.
@makeno
Прав си, погледнато от твоята гледна точка има голям смисъл в радиото.
@makeno
Прав си, погледнато от твоята гледна точка има голям смисъл в радиото.
Всеки сам си решава какво му трябва и кой телефон да избере, въпреки че за мен е малко странно да си избираш смартфон спрямо липсата или присъствието на подобна функция, но различни хора, различни интереси.
Колкото до интернет радиата, те имат едно друго предимство, че можеш да слушаш любимите си радиа независимо къде си, все едно дали си в София, в Банско или в Париж. Самия ти казваш, че го ползваш за да слушаш мачове на Левски, което скитайки по други държави ще е доста трудно през ефирни радио, но пък лесно през интернет...
Колкото до интернет радиата, те имат едно друго предимство, че можеш да слушаш любимите си радиа независимо къде си, все едно дали си в София, в Банско или в Париж. Самия ти казваш, че го ползваш за да слушаш мачове на Левски, което скитайки по други държави ще е доста трудно през ефирни радио, но пък лесно през интернет...