iPhone 4
Re: Apple iPhone 4
Дааа не става. Незнам какво е станало тогава или той нещо ме е хвърлил или някакъв бъг и имало и е отстранен. Знам че в крайна сметка той се принуди дарегистрира нов акаунт
-
- Регистриран: 10 фев 2010, 14:58
Imam dwa protektora za prodan, perfektni!
http://www.mobilebulgaria.com/obiavi/0/839356/продавам--apple-iphone-4
http://www.mobilebulgaria.com/obiavi/0/839356/продавам--apple-iphone-4
Здравейте
Предлагат ми ифоне 4 за 200 евро в перфектно състояние всичко му работи струва ли си ?
Предлагат ми ифоне 4 за 200 евро в перфектно състояние всичко му работи струва ли си ?
Ако е фабрично отключен и е в перфектно състояние - да
[Quote]Предлагат ми ифоне 4 за 200 евро в перфектно състояние всичко му работи струва ли си ?[/Quote]
Това дали работи безупречно ще си проличи едва след 1-2 седмици ползване.Дано да е коректен продавача,досега не съм срещал толкова ниска цена.
Това дали работи безупречно ще си проличи едва след 1-2 седмици ползване.Дано да е коректен продавача,досега не съм срещал толкова ниска цена.
Ами аз вече съм си играл с телефончето и добре си работи само дето е заключен към сфр, но на мен това не ми пречи защото и на сфр ще го ползвам :) значи си струва покупката ?
-
- Регистриран: 17 дек 2006, 18:29
ако всичко му е наред и не ти пречи, че е заключен, за 400 лв си струва, разбира се.. нов под 900 лв го няма.
Защо като купувам някакво приложение от българския магазин пише например 0,75 евро, а след това като направя справка пише, че съм се разделил с почти 4лв. /около 3,80/? Бъркам ли някъде? Благодаря предварително за отговорите!
На 07.11.2011 е намерен iPhone във Варна,регистриран в Мтел.Моля уведомете собствениците на изгубени iPhone .Чакам да ми се изпрати FCC-то и номера на СИМ картата и ще осъществя контакт със собственика.
Мога само да ви поздравя за постъпката.
Дай боже повече съвестни граждани като вас.
Дай боже повече съвестни граждани като вас.