iPhone 4S
-
- Регистриран: 21 дек 2007, 14:17
Re: Apple iPhone 4S
За жалост за сега не :(
Абе аз ли съм кьорав, ама май е свършил при вас. Свален е от сайта 4s. Да не сте поръчали като миналата година 6 телефона за цяла София ;)
-
- Регистриран: 04 дек 2008, 16:17
Доста жалко :( Аз съм си върл фен и лоялен клиент на Mtel, та предпочитах от вас да го взема, но явно отново ще имам вземане-даване с Globul и то за две години този път :/
-
- Регистриран: 04 окт 2010, 18:15
Посоченият от Крейзи адрес работи само в старата версия на сайта им. 4S си е там...
А някой има ли идея защо от "Глобул" не продават 64 гигабайтовия модел и в бял цвят?
Някой има ли впечатления дали ГЛОНАСС-а допринася за точността?
-
- Регистриран: 19 ное 2011, 17:41
Най-оферта е да си вземеш iPhone 4S през М-Тел като корпоративен клиент. Лично аз обмислям вариянта да го взема така. Цената на апарата е 739 лв. кеш + 33,90 лв. на месец за тарифният план M-Tel BUSINESS SURF & TALK М като към тарифният план има перфектни условия за ползване. Съвет ако имаш възможност си го вземи така. По евтино предложение не съм виждал до момента. Така или иначе плащам по 30 лв сметка и се ограничавам в разговорите си защото съм към някаква група така ще имам минути към всички а разговорите са ми под отпуснатите в плана минути. Надявам се да съм ти бил полезен (woo)
-
- Регистриран: 19 ное 2011, 17:41
Re: Apple iPhone 4S [Re: ]
Автор: sleuth
Дата: 15.11.2011 00:23
А някой има ли идея защо от "Глобул" не продават 64 гигабайтовия модел и в бял цвят?
Защото малко хора биха си го взели и залагат на по-евтините вариянти 16GB и 32 GB (woo) (beer)
Автор: sleuth
Дата: 15.11.2011 00:23
Защото малко хора биха си го взели и залагат на по-евтините вариянти 16GB и 32 GB (woo) (beer)
С една незначителна подробност: тези цени са без ДДС. С ДДС апаратът+месечната такса за 2 години излиза "скромните" 1863.12 лв., като 886.8 лв. се изсипват накуп. За сравнение: апаратът, който аз закупих като физическо лице от Глобул (на 24-месечен лизинг, а не с изваждане пари наведнъж), излиза 1441.74 (от тях: 869.04 за устройството) с ДДС.
И на мен едната ми карта е бизнес от Мтел и гледах офертите, но условията не ми се струват толкова добри. Струва ми се, че бизнес Surf and Talk тарифите са дори по-зле то обикновените такива. Освен това Мтел предлагат само опция за двугодишни договори, а и не отключват телефоните след това. Докато Глобул предлагат едногодишни и отключват айфоните след изтичането.