iPhone 4S
Re: Apple iPhone 4S
МОже ли да се направи нещо с този блутут да може да се свързва и с други устройства, а не само с iPhone
Може да аз лично сам си пращал от iPhone чрез Bump. Но мисля че за целта и двата телефона трябва да са свързани с интернет.
вече е готово решението за постоянно отключване на файловата система (jailbreak) на iPhone 4S някой пробвал ли е??
Ако получа телефона като подарък заради нпв сключен договор с М-тел, мога ли да искам да ми го отключат или ще си чакам?
Мисля че Мтел изобщо не отключват телефоните.
Иначе май вече се е появило решение за отключване с приставка за СИМ картата.
Иначе май вече се е появило решение за отключване с приставка за СИМ картата.
-
- Регистриран: 16 яну 2009, 22:21
Направих ъпдейт на 5.1 и телефона звъни по слабо в сравнение с по старата версия
Някой знае ли някъде да отключват 4S който е купен от US и е за AT&T.Има ли някой с такъв отключен тел и как се държи.Благодаря предварително
Така-а-а,към днешна дата рейтинга на модела в сайта е 2.7 по 10-балната система и по трите показателя-дизайн,функционалност,изпълнение... :D:D:D;):P
П.С.Гласували-430 :(
П.С.Гласували-430 :(
Как няма да е му е 2 от 10 рейтинга като за същите пари има HTC One S с който въобще не може да се сравнява Апъла,за 200лв по-малко Sony Xperia S,за 300лв по-малко Samsung Galaxy S2.При тези цени не знам какъв човек ще си го купи,може би само неосведомен или някой с желание да е "модерен".Потребителите на форума знаят колко струва Апъла и са го оценили подобаващо ;)
Не е лош телефон,но не на тази цена,от там идва и оценката 2 от 10.
Не е лош телефон,но не на тази цена,от там идва и оценката 2 от 10.
-
- Регистриран: 04 дек 2008, 16:17
Може и с X-SIM за 25лв от e-bay :)
Това, че цената му е по-висока, не значи, че не е по-добър от останалите. Значи само, че е скъп.
Това, че цената му е по-висока, не значи, че не е по-добър от останалите. Значи само, че е скъп.