iPhone 4S

keyone
Регистриран: 13 юни 2005, 18:18

Re: Apple iPhone 4S

Мнение от keyone » 30 май 2012, 00:07

Какво значение има кой го пише? Самата идея за сравнение е глупава.

Sage
Регистриран: 30 авг 2004, 18:43

Мнение от Sage » 30 май 2012, 00:55

[Quote]С гадните android-и едвам докарвах 6-7 часа работа. С iPhone-а минимумът ми е 1 пълен ден(24 часа). [/Quote]Не вярвам да има сериозен човек, който да се съгласи с тази глупост. Аз Milestone мога да го изтощя и за 4 часа, но с такова натоварване iPhone едва ли би издържал повече от 6 часа. Да, iOS е по-оптимизирана, но само толкова. Съотношението, което се опитваш да внушиш "от личен опит" е абсурдно.

RSlavchev
Регистриран: 14 фев 2011, 18:51

Мнение от RSlavchev » 30 май 2012, 10:34

Android-ът го продадох точно заради батерията ! Казах ви - от самото начало издържаше. Но това беше за изключителен кратък период. Към края вече беше просто неизползваем ;x Ще видя и поведението на iOS след няколко месеца, но като цяло ми издържа повече !

armkenz
Регистриран: 25 юни 2010, 16:20

Мнение от armkenz » 30 май 2012, 12:17

Ами аз су купих iPhone 4S и на третия ден го продадох. Той почти нищо не прави за цената си. Продадох го и си купих htc One X. Грамадна разлика. Ако разбираш от технология си вземи устройство на Android, ако не разбираш грам, си вземи iPhone с най-простата операционна система на света. Pfff Apple fan boy, вие fan boy-четата само защитавате тъпата лъжлива компания, като не знаете какво прави един хубав телефон на Android. Apple така излъгаха, когато излезе техния нов процесор A5X, че казаха ,че е по-добър от Nvidia Tegra 3. Ако не знаеш (поне така предполагам, защото си Apple fan boy) Nvidia Tegra 3 е най-добрия процесор засега, а те казаха, че са го сравнили с техния и се оказало, че A5X е по-бърз. Въпреки това след 2 седмици Steve Jobs призна, че са правили опити, така че техния процесор да е по-бърз. Така че, недей да се излагаш тук, като не знаеш нищо за телефони :)

motofen2
Регистриран: 04 окт 2007, 02:19

Мнение от motofen2 » 30 май 2012, 12:22

Приятелю,нямаш си представа с кой се закачаш...:D

k4k4v1d4
Регистриран: 30 май 2012, 12:59

Мнение от k4k4v1d4 » 30 май 2012, 13:03

Приятелю, аз съм Андроид разработчик. Използвам Андроид телефоните си само за да си тествам приложенията. Разбираш ли ме? За да оцениш елегантността на Apple трябва да си освен дървар и малко творец. Всичко е в дребните детайли, в елегантността на работа, в има един термин от информационните архитектури - usability-то. На хартия съм имал къде-къде по-добри и мощни телефони, а на практика са кръгла нула, която те връща светлинни години назад в каменната ера. Повече нямам какво да кажа на такъв опитен гений като теб.

motofen2
Регистриран: 04 окт 2007, 02:19

Мнение от motofen2 » 30 май 2012, 13:12

Само това ли имаш да кажеш?!Нещо те е жегнало дотолкова,че чак днес си правиш регистрация и изкарваш някакво необосновано мнение:|
Не става ясно защо след като познаваш и 2-те платформи работиш за по-недъгавата според тебе(woo):X

keyone
Регистриран: 13 юни 2005, 18:18

Мнение от keyone » 30 май 2012, 13:17

И аз като си develop-вам за Андроид, но харесвам iOS повече, защото с нея се работи 3 пъти по-лесно и по-бързо, това ме прави простак? Значи това да искам телефона да си върши работата бързо и лесно е факт, който показва колко не разбирам от телефоните ли?

В интерес на истината, миналта седмица довърших един .kext за моя лаптоп и за пореден път осъзнах предимството на това затворене общество, където се налага някакъв контрол, пред безкрайния хаос на Гуугъл.

E34v8
Регистриран: 02 окт 2009, 11:58

Мнение от E34v8 » 30 май 2012, 17:50

wt...? Стийв кой? Няколко пъти ти прочетох мнението и не успявам да разбера нищо :( .

Джобс (мир на праха му) не е м/у живите. Тегра 3 е... със сигурност [B]не[/B] е най - добрият процесор, сравнена с конкуренцията.

Информирай се малко преди да пишеш.

armkenz
Регистриран: 25 юни 2010, 16:20

Мнение от armkenz » 04 юни 2012, 19:04

Добре хубаво, разбработваш Android програми, тогава какво правиш да защитаваш най-лошата OS за смартфони? Щом си разработчик това не те прави hardware специалист. Може Exynos да е по-добър от Tegra 3, но всеки процесор на смартфон е по-силен от двуядрен 800 мегахерцов на Apple. UI на HTC е много по-хубаво от на Apple. Дори TouchWiz е по-хубав от iOS. Ако има някой прост човек, ще си вземи iPhone, защото е по-лесен, но ако разбираш от телефони, ще си вземеш Android. А да и няма смисъл от обиди, "генийче", това че е интернет не го прави свободно място за обиждане.

Отговори