iPhone 5

KuKeR
Регистриран: 31 окт 2006, 10:37

Re: Apple iPhone 5

Мнение от KuKeR » 21 сеп 2012, 12:41

При кой оператор вече има от нанокартите?

stoks
Регистриран: 25 сеп 2006, 19:14

Мнение от stoks » 21 сеп 2012, 14:38

Едис,пуснаха го в Лондон!!Има опашка,чакаме!Отключен 16 gb- 525£.,64gb 699£.

Ninisus
Регистриран: 03 сеп 2012, 12:33

Мнение от Ninisus » 21 сеп 2012, 15:37

Който живее в Лондон, да знае, че може да си върне стария iPhone и да вземе новия!!!!

Хах моя 4S 64GB ми го взеха за 620 :D ...и с още 80 отгоре вече си зех 5-цата (woo)

Wishmak3r
Регистриран: 17 юли 2007, 09:06

Мнение от Wishmak3r » 21 сеп 2012, 16:12

От доста време не бях виждал нещо толкова изфабрикувано...

asenna5
Регистриран: 22 мар 2006, 19:03

Мнение от asenna5 » 21 сеп 2012, 21:27

В Бг Мобилтел ще имат най-вероятно още следващия месец нано-сим, най-късно началото на ноември. За момента (но не ми е потвърдено още на 100%, ще пиша при допълнителна информация по въпроса) има твърде голяма вероятност да предложат iPhone 5 по същото време. Последно донякъде ме учуди, но пък ако някой може да го направи това са те.

Ozy123
Регистриран: 29 май 2012, 23:45

Мнение от Ozy123 » 21 сеп 2012, 22:29

Имай в предвид че това е технически блог. Тука всеки е "power user" и описания на един телефон като

"
- как работи
- Амииииии добре
"
Не са достатачни. Тука всички се интересуват от специфична хардуерна информация.
Защото за да работи един телефон добре, не е само софтуер и магия, трябва и добър хардуер.

И много се познава че ти си голям фен на iPhone-a защото Apple само това разправя на всички.
Недейте пита какъв е процесора ами как работи защото това от което вие се интересувате не е важно.

Много е ясно че не според теб няма по-добър телефон от 4S Защото ти нямаш и големи изисквания към един телефон. И пак ти казвам явно този форум не е за теб.

И като толкова много четеш колко е супер iPhone-a чудно защо не спомена нищо за прецаканите карти на Apple.

Ето поразгледай малко да се посмееш.

http://theamazingios6maps.tumblr.com/

Ozy123

Мнение от Ozy123 » 21 сеп 2012, 22:46

Лошо няма,
Кто ти харесва си го купи. Аз лично мисля че за всеки вид човек си има вид телефон.
Ако имаш много предпочитания към твоя телефон и искаш да правиш много и различни операции с него си копуваш Android.

Ако не ти се занимава да разучаваш нов телефон и искаш нещо което да работи добре и да блести на слънцето и нямаш много претенции си копуваш iPhone.

Аз например ползвах и двата телефона и просто за мен Android предлага по-големи възможности.

Но за хора които не се вълнуват от електроники и нови технологии, бих препоръчал iPhone-a.

Например за баба ми това би бил много подходящ тел.

Nistel
Регистриран: 26 юли 2004, 01:14

Мнение от Nistel » 21 сеп 2012, 23:34

Ама много си ги вярвате като си ги говорите такива. Какви са тия много и различни операции? Аз се сещам за едни 700 000 дето при Андроид не са и наполовината. Но както и да е проблема не е в количеството а в качеството на програмите, което при Андроид е под всякаква критика. За вградените програми браузър, поща и тн може да се каже, че са наравно ако нямаш други Apple устройства. Ако всичко ти е Apple екосистемата заработва и трябва да си луд да вземеш Android. За смартфона не е толкова важно да може всичко - защото и Нокиите S60 навремето можеха почти всичко, но никой не го ползваше. Знам го от личен опит с няколко поколения S60 смартове.

За съвременния смартфон е важно да може да прави нещата, които ти трябват когато си навън в движение и то максимално удобно и неангажиращо за предпочитане с една ръка. Андроид производителите след някоя друга година ще подгонят размерите на LCD телевизорите. Малко са хората, които единственото компютърно устройство е телефона им така, че няма нужда да може всичко. Въпреки, че не се сещам какво iOS не може а го може Android.

iPhone 5 е по-добър във всяко едно отношение от 4S и в същото време е с по-голям диспей при по-ниско тегло и запазване и дори подобряване на използваните материали и размера на батерията при двойно увеличение на производителността. Само се замислете как звучи това и дали някой досега го е правил в тази индустрия. В това отношение е на светлинни години пред сапунерките направени от материали тип "подарък играчка от пакетче снакс" които се продават на 4 цифрени суми и с по-големите им размери идват само нови и нови недостатъци.

Ozy123

Мнение от Ozy123 » 22 сеп 2012, 00:24

Явно от край време не си работил с добър Андроид тел.

Но първо искам да се съглася с тебе. Iphone 5 е по-добър от iPhone 4S. Спор няма.

Но твойта гледна точка е как изглежда един телефон, а мойта (както и на по-голямата част на участниците в този Форум) е какви са му възможностите.

Ще напиша един кратък списак с най важните за мен функции на Андроид които за съжаление ги няма в iPhone-a. И искрено го казвам това "за съжаление" Според мен колкото по-добър е iPhone-a толкова по-добри ще са и останалите тел.

1. Едно от най-важните неща които iPhone няма е multitasking. Това означава да може да прави две неща едновременно. За да се убедиш направи следния екперимент. Започни да сваляш един файл и след това се прехвърли на друг Апп. IOS "замразява" първата операциа и стартира нова. Тоест не е пълен multitasking.

2. Интеграция с с различни услуги. - iPhone се интегрира само с фейсбук и туитър и то от IOS 6. И не знам дали синхронизира имената на контактите с тази информация. Android от както е излезал може да се синхронизира с тези две системи отделно с Skype, Dropbox, Box, Picasa, Google Drive. Microsoft Note, Linkedin, Viber и сумати още услуги. Това е голямо преимущество.

3. Избор за default програма. Пробвай на iPhone-a да доунлодваш друг браузер или и-мейл клиент и да го използваш автоматично. Успех. Андроид това го може.

4. Уиджети!!!!! - това е много полезна опция която ти предлага да направиш твоя десктоп както ти го искаш за да можеш да извличаш най бързо информация за най кратко време.

5. Шорткъти. Когато ползвах служебния iPhone 4S. Не можех да включа WI-FI без да влизам в сетингите менюто.

6. По-голям HD екран - на който е удоволствие да гледаш видеота или да използваш терминал за влизане в други системи. Освен това виждаш повече от интернет страниците

7. Батерия която се вади и Микро СД карта (признавам че това го няма на абсолютно всички тел.) което е супер удобство

8. Open source общество което продължава да модифицира андроид и да подобрява и увеличава неговата използвамост.

Това са за мен най големите причини поради които аз неискам да ползвам iPhone.

И пак повтарям, за хората които не им се занимава с електроники и искат тел. койо да изглежда добре, да играят Angry Birds и да си проверяват имейла, да си купят iPhone. Ама да не го изпускат че новия iPhone 5 тъч сензора му е в стъклото и ако се счупи трудно ще се поправи.

BoKoBaRoKo
Регистриран: 02 юли 2011, 11:35

Мнение от BoKoBaRoKo » 22 сеп 2012, 05:26

Напълно съм съгласен с мнението на колегата за недъзите на Iphone.Дори не е споменал и най-голямото разочерование....това че няма поддръжка на Flash Player,което за мен е основна причима да съм с Android телефон.Също така искам да кажа че вчера ъпдейтнах ябълката на жена ми до iOS6 и невидях да има интегриран Facebook.

Отговори