iPhone 5
Re: Apple iPhone 5
На мен не ми трябва а и ще си взема такъв, какъвто ме кефи.
Така че дефакто подаръка си е пак подарък..:D
Така че дефакто подаръка си е пак подарък..:D
Samsung GALAXY S22 Ultra
Колко пари го даваш ? :|
хахахахахахахахахахахахахахаха
http://www.mobilebulgaria.com/obiavi/0/972548/купувам--apple-iphone-5
:D:D:D:D:D:D(woo)(cyber)(beer)
браво на пича наистина се смях от сърце преди лягане...
п.п. Извинявам се за поредния пост, но не можах да редактирам предишния.
http://www.mobilebulgaria.com/obiavi/0/972548/купувам--apple-iphone-5
:D:D:D:D:D:D(woo)(cyber)(beer)
браво на пича наистина се смях от сърце преди лягане...
п.п. Извинявам се за поредния пост, но не можах да редактирам предишния.
Samsung GALAXY S22 Ultra
(no) http://www.engadget.com/2012/10/06/workers-at-foxconns-zhengzhou-factory-strike/
И аз мисля да взема една 920-ка идния месец... да видим за какво става въпрос :)
И аз мисля да взема една 920-ка идния месец... да видим за какво става въпрос :)
За мен,айфон 4С е по-добрият избор,цената му е поносима,характеристиките му не отстъпват ма 5,а и като почнаха да гледат големината-все пак това не е таблет или лаптоп.Онзи ден на сутрешмия си крос гледам едно момиче държи един високогабаритен смартфон,горката,не можеше да се съсредоточи върху кроса,гледаше как да не го испусне.Да не забравям,че 4С е рожба на покойния Стив Джобс(Богда го прости),така,че Аифон 4С е добър избор.
То и iPhone 4 беше рожба па Джобс, ама имаше доста проблеми и с него. Просто Джобс никога не падаше по гръб и не си признаваше грешките, а винаги обвиняваше потребителите в некомпетентност. То и новия бос на Apple нямаше да признае никаква грешка, но новите епълски карти са толкова зле, че нямаше как да се измъкнат от Apple без извинение.
Да,айфон 4 имаше проблем с обхвата,в 4С-поправиха този проблем,все пак всеки апарат които съм имал с имал проблем,важнното е да се отбележи кой апарат има повече предимства,айфон 4С е достатъчен,като цена,характеристики.За мен е достатъчно да сърфирам в интернет и да направя някоя снимка-клип на любимите си хора,сега 4-5 ядра на процесора не ме засяга,няма да играя игри,неискам тухла в джоба си.
Съгласен съм, просто исках да отбележа, че и при Джобс имаше гафове. А що се отнася до новите телефони ми аз моя HTC Sensation ако издържи без повреди с удоволствие ще си го ползвам поне още 2-3 години най-малко. Напълно безсмислено ми се вижда да сменям такива телефони на всяка 1-2 години...
Малко информацията от кухнята на един от GSM операторите ( Zlobul ) в БГ за Iphone 5.
Iphone 5 ще бъде пуснат след началото на месец ноември заедно с началото на коледните промоции на оператора! Преди това не го чакайте! В момента е в тестов период и обмисляне на оферта за продажбата му! 8)
Iphone 5 ще бъде пуснат след началото на месец ноември заедно с началото на коледните промоции на оператора! Преди това не го чакайте! В момента е в тестов период и обмисляне на оферта за продажбата му! 8)