iPhone 5

tunchooo
Регистриран: 16 окт 2012, 15:32

Re: Apple iPhone 5

Мнение от tunchooo » 16 окт 2012, 15:43

Та относно коментара ти, какви проблеми точно си имал с iPhone 4 ? И кога, ако можеш да дадеш точен пример, Steve Jobs е обвинил потребителите в некмпетентост за някакъв проблем. Като не ти харесва iPhone- не си купувай ама недей разправя разни глупости за Apple и Steve Jobs като си чул нещо от тук - от там. Мога да ти кажа, че това което е постигнал Jobs не моежш и да се мечтаеш да го постигнеш...така, че си трай.

"То и iPhone 4 беше рожба па Джобс, ама имаше доста проблеми и с него. Просто Джобс никога не падаше по гръб и не си признаваше грешките, а винаги обвиняваше потребителите в некомпетентност. То и новия бос на Apple нямаше да признае никаква грешка, но новите епълски карти са толкова зле, че нямаше как да се измъкнат от Apple без извинение."

wfargo
Регистриран: 17 ное 2010, 17:20

Мнение от wfargo » 21 окт 2012, 17:01

4 седмици употреба вече ... доста скучен телефон. Освен 3D игрите, не мога да се хвана за нищо друго.

Звукозаписа по време на видео му е ужасен.. преди няколко дни бях на танци и записах 2 клипчета, едното с 808 другого с айфоня..

айфона записва на 64kbps/моно .. 808 на 256kbps стерео, и като цяло звука е с пъти по-качествен. Най-интересното, е че ако попитаме apple те веднага ще ни кажат че айфон 5 има най-добрия звукозапис на пазара (whistle)

http://i.imgur.com/YdCdh.jpg

808
[Youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UOERF488sYc[/Youtube]

айфон 5
[Youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4bz2lw6WxEk[/Youtube]

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Мнение от Ванката » 21 окт 2012, 17:12

Да звука при 808 е много чист при записа при айфоня има много брумове иначе не мога да преценя така ама май добре снима видео вечер 5-ка?
Samsung GALAXY S22 Ultra

telefonino
Регистриран: 09 авг 2010, 17:21

Мнение от telefonino » 21 окт 2012, 20:15

Бабанка нали знаеш в Галаксито е истината! Стига с тия I фончета:D

Ванката
Регистриран: 15 сеп 2011, 10:28

Мнение от Ванката » 21 окт 2012, 20:53

Много ясно ама нали е хубаво да обсъждаме и другите актуални модели.
Иначе всички Галактики са си номер 1!;)
Samsung GALAXY S22 Ultra

zokota
Регистриран: 22 окт 2012, 13:09

Мнение от zokota » 22 окт 2012, 13:13

Apple iPhone 5, каквото и да си говорим е черешката на тортата. Наистина - данните на конкурентни продукти от други производители не са за пренебрегване. Но дизайна Айфон 5 е просто ненадминат, качеството на изработка и самото чувство в ръката - също. Реално, дали е 2-ядрен или Н-ядрен процесор, колко Мхц. е и т.н. - няма кой знае какво значение.
За един потребител най-важната предпоставка е т.н. user experience. А при Айфон 5 тази страна е просто ненадмината.
П.п. - има ли актуална информация кога ще се предлага в Мтел и на каква цена с абонамент?

AVKansazov
Регистриран: 22 сеп 2010, 14:10

Мнение от AVKansazov » 22 окт 2012, 15:51

[Quote]...и самото чувство в ръката - също[/Quote]
Каква увереност само... без да е пипал телефона някога вече знае всичко предварително :D
ах това чувство да държиш айфон - все едно държиш гаджето си ;)
Honor 50 13.0 + Samsung Galaxy Tab S7 13.0 + Xiaomi MiBox 3 9.0
+ Xiaomi MiBox S 9.0 + Huawei Watch GT Sport

Beчния
Регистриран: 09 юни 2011, 09:28

Мнение от Beчния » 22 окт 2012, 15:57

Този удължен ли дизайн е "черешка на торта",?(woo)
Все бива фенщина ама това чупи тъпометъра. И кво добавиха още един ред икони и са голямата работа....а цената че е твърде солена, ...е това няма да го кажем и всичките дефекти който има..... това е най надценения телефон за всички времена....

berserk
Регистриран: 02 юни 2008, 19:43

Мнение от berserk » 22 окт 2012, 16:01

[Quote]Каква увереност само... без да е пипал телефона някога вече знае всичко предварително :D
ах това чувство да държиш айфон - все едно държиш гаджето си ;) [/Quote]

не знам, ама много наподобява по изказ и фанатизъм ботовете на мтел,а и споменава мтел така между другото, та не бих се учудил да сме свидетели на първия мъжки бот на мтел ;) :D

zokota
Регистриран: 22 окт 2012, 13:09

Мнение от zokota » 22 окт 2012, 16:13

Не съм БОТ на Мтел, нито запален фанатик на тема Айфон. Просто в момента избирам телефон, който да си купя. Колебая се между Галакси С3, НТС Оне Х и Айфон. Айфон-а ми допада с това, че е най-тънък, лек и не е с прекалено голям дисплей (все пак не искам таблет). Другият фактор е, че корпусът му е изцяло метален , което лично на мен ми допада много повече от пластмасовите модели, изредени по-горе.
Клиент съм на Мтел, да! Но, ако Вива или Глобул пуснат по-добри оферти, бързо сменям фирмата. Факт е , че с договор , Айфон-а не е по - скъп от Самсунга или НТС-то.

Отговори