iPhone 5
Re: Apple iPhone 5
От Виваком едва ли, ще го пуснат, но в Глобул съм убеден, че цената ще е по сносна.
И всеки си има вкус относно телефончето, но след като ще даваш немалко пари прочети повече за всички модели, които си изброил за качеството на изработка, не съди по пластмасата и глупостите, които се изписаха евтина пластмаса от 5ст, кофички от кисело мляко и други такива простотии. Най-вероятно това са хора, които въобще не са имали \"Галактики\" а за 5-та прочети повечко, защото от всичките негативи, които писаха за него и то не само прости твърдения а реални неща се оказва че 4с е по-добрия избор!
Не се заяждам всеки има право на свое мнение и личен избор!:)
И всеки си има вкус относно телефончето, но след като ще даваш немалко пари прочети повече за всички модели, които си изброил за качеството на изработка, не съди по пластмасата и глупостите, които се изписаха евтина пластмаса от 5ст, кофички от кисело мляко и други такива простотии. Най-вероятно това са хора, които въобще не са имали \"Галактики\" а за 5-та прочети повечко, защото от всичките негативи, които писаха за него и то не само прости твърдения а реални неща се оказва че 4с е по-добрия избор!
Не се заяждам всеки има право на свое мнение и личен избор!:)
Samsung GALAXY S22 Ultra
Бабанка, аз като си играх с един SGS3 ми направи лошо впечатление декоративната пластмаса около екрана. Имитира алуминии, но ми прилича точно на рециклирана пластмаса от кофички за кисело мляко. Не че iPhone 5 си няма подобни проблеми де. (woo) Четох ревюто на чичо Ананд и там беше описана на цяла страница технология за анодиране на алуминия. Въпреки многото изписани редове не видях никъде да се споменават възможни алтернативни методи за нанасяне на покрития. Други производители използват PVD / CVD покрития, които са доста по-трайни и износоустойчиви. Цената им не е висока за такъв малък детайл , като външната част от корпуса на iPhone 5.
Самата изработка е ок, но инодизацията е под всякаква критика.. което е част от изработката... така че не съм много сигурен каква оценка да му дам от към изработка.
От както му сложих калъфа, няма проблеми... но това е недупостимо за толкова скъп продукт.
От както му сложих калъфа, няма проблеми... но това е недупостимо за толкова скъп продукт.
Интересното в случая е ,че ж много видео режюта дерат телефона с ключове и какво ли не - и съответно той се надрасква. В други клипове, обаче го \"обработват\" по същия начин и не се появяват никакви драскотини. Явно е въпрос на късмет кой на каква бройка и от коя партида ще попадне...
Виждам,че има въпрос кой смартфон да избера,за мен самсунг галакси с3 е добрият избор.HTC ONE X няма допълнителна карта памет и е с по-слаба батерия,iphon 5 е в същото положение!Самсунг галакси с3 отстъпва що се отнася до материала-пластмаса,но нещо много претенциозни станахме,със сигурност тази пластмаса не е толкова трошлива,видях доста клипчета и ми вдъхва доверие,имах айфон 4,доста трудности ми създаваха настроиките му.Айфон 5 няма NFC,блутута му не испраща на всеки телефон- да речем клипче,радйо,скъп е за \"стопанисване\".Андоид напредва,играех игри в айфона,виждам,че игритд в те вече са достъпни и в платформата-андроид.Така,че моето мнение е самсунг галакси с3.
-
-
какжи о4акваня бе бокл*к(yes)
mod edit: Бан.
vladovn
mod edit: Бан.
vladovn
Язък, че е най-тънкият и с хубав дизайн, като трябва да го носиш в гумен калъф :S (no)
Налитай народе! В Globul от днес вече е и на свободна продажба. Отключен, цена 1319 лв. (whistle)
1.2 GHz Quad-Core
Само в Мтел го продават 4 ядрен.Бързо,че бройките са ограничени :D:D:D
Само в Мтел го продават 4 ядрен.Бързо,че бройките са ограничени :D:D:D