iPhone 5
Re: Apple iPhone 5
нямаш си напредстава колко детско и просташко звучи коментарът ти мерцедесът на телефоните на кукуво лято Епъл си е класиката :)
да ама лада нивата може да отиде там където сегашните шосейки немогат да си помислят :D така е и при старите и новите телефони с батерията и издръжливостта :D
[Quote]Не несъм от гъзетата които си чатат по цял ден и не бъркат буквите писах го с фонетичен затова има грешки не се заяждай....несъм ли прав....[/Quote]
Не се заяждам, но си е мъка като чета такива коментари. Масово има глупави правописни грешки, не се използват никакви препинателни знаци и изреченията са безкрайни. И за капак се използват масово многоточия през 3 думи. В твоя коментар си объркал \"не съм\" 2 пъти, както и \"чатят\".
Не се заяждам, но си е мъка като чета такива коментари. Масово има глупави правописни грешки, не се използват никакви препинателни знаци и изреченията са безкрайни. И за капак се използват масово многоточия през 3 думи. В твоя коментар си объркал \"не съм\" 2 пъти, както и \"чатят\".
Аз съм много доволен от айфона ми. Имам 5-ца и всичко е идеално , само с едно изключение. Батерията трае малко. Аз го ползвам интензивно и трудно изкарва 12 часа. Ако изключа 3G изкарва повече време. Нета е по-бавен но пак си получавам каквото искам, но зареждам 1 път. Можело е да барнат малко батерията. :S
-
- Регистриран: 26 окт 2011, 17:29
Телефона е супер,батерията вярно по бързо пада,но като се изключи 3 Г е много по добре!
http://www.youtube.com/watch?v=NCwBkNgPZFQ :D
Какво да направя за да удължа живота на батерията? При андроидите има ромове, сменяш и са доста щадящи от към енергия, или пък си вземам батерия на стероиди и съм доволен. Но при Айфона просто си пада - и то бързо. Сега прочетох по - долу, че като се спре 3G нещата се подобряват, но не е точно така...:|
Samsung GALAXY S22 Ultra
Искам да попитам за повече информация на телефона свържете се с мен 0888989730 или си кажете телефона :) Пишете ми скоро Благодаря предварително ! И да попитам най-важното РЕПЛИКА ЛИ Е ?
Здравейте, от няколко седмици имам 5-ца и си работи перфектно.Обаче имам следния проблем , преместих се в Испания, а телефона бил кодиран да работи само с глобулски карти. Като се разрових в нета намерих някакви сайтове за разкодиране, но не съм много убеден дали не са лъжливи. Та някой ползвал ли е такива сайтове и ако да нека препоръча моля :)